Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Kolokrámští skřítci :)

Vytvořeno15.01.2018
... než nám Martin pošle své postřehy, komentáře a pocity z mistráku a Tomáš Tesař, než zpracuje a dodá fotky a vznikne tak letos poslední report spojený s Bíničem a jeho snahou ukázat všem, že cyklokrosem se dá nejen bavit, ale že, když se spojí v jedno motivace, odříkání a tvrdý trénink, tak že se dá prakticky s českými profíky závodit i při práci :). Chtěl bych osobně poděkovat několika svým blízkým, kteří sami velkou měrou přispěli k tomu, že jste nás po celou sezonu sledovali, lajkovali, komentovali a samozřejmě i sdíleli :). Udržet totiž dlouhodobě vysoký standard našich kolokrámských reportů je čím dál tím víc obtížné, dost často vysilující a prostě tak nějak na hlavu :). Je to něco, co nejde samo a musím Vám říct, že někdy jsem čuměl i několik hodin do zdi, než mě napadl ten správný směr, kterým to zrovna "pošleme". Jde o to, že u našich reportů jde hlavně o myšlenku, aby se tomu zasmála, jak často říkám i moje babička, kterou cyklistika nezajímá a psát reporty z prostředí tohoto sportu o dvou kulatejch nesmyslech, je někdy fakt náročný. Kdo, že tedy jsou Ti neviditení kolokrámští skřítci makáči? Mé osobní poděkování směřuje především k Pájovi Vlachovi, za jeho skvělé komenty a texty + trefné hlášky z filmů, bez nichž by jsme měli brzy vystřílenej zásobník. Fotografům Tomášovi Tesařovi, Honzovi Brychtovi a vlastně i dalším, které osobně neznám, jako panu Kopeckému a dalším, od kterých Martin (doufám, že se svolením :)) získával fotky, bez kterých by to nestálo za to. Dále velké díky za punkovou image Petrovi Slavíčkovi! Jeho skvělé návrhy kolokrámských dresů a triček stojí vždy za to! Bez Tebe by to Petře nemělo ty správný koule. Dále děkuji mým přátelům Doktorovi A, Vénovi Kavanovi, Láďovi Koubkovi a Honzovi Hellmichovi, od kterých jsem často získával inspiraci, aniž to kluci kolikrát sami věděli :). No a nesmím zapomenout na svou manželku Martinu, která ještě nezabalila kufry a neodstěhovala se :). Když nejsem v práci, což jsem skoro furt, tak jsem sám na kole. A když jsem doma, tak furt čumím do toho počítače a píšu a přepisuju ty naše kolokrámský bláboly. Díky, že to snášíš i když vím, že někdy dost těžce a navíc s Matyášem na krku. Doufám, že uvedeným jsem nikoho z našich fanoušků nepohoršil, neurazil a na nikoho nezapomněl :). Bez Vašich laiků a pozitivních komentářů by jsme to dávno zabalili, to mi můžete upřímně věřit! Jsem rád, že sledujete naši cestu a jdete po ní s námi. Bina is not dead / Kolokram is not dead! Cuba Libre Výše napsané řádky jsou pouze mým osobním poděkováním, a nemají tedy nic společného se sponzory, kteří Martina podporují a bez nichž by se těžko obešel na cestě za splněním svého snu. Kolokrámští skřítci :)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies