Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Za horizont a ještě dál

Vytvořeno11.01.2018
Máte ducha cestovatele a rádi objevujete? Tohle může být Vaše řešení :) Ocelák z garáže Specialized. Není parádní? Ocelák z garáže Specialized. Není parádní? Až Vás doma naštvou, můžete se sbalit a vyrazit kam si jen zamanete. Až Vás doma naštvou, můžete se sbalit a vyrazit kam si jen zamanete. Není to žádný závoďák. Vše co vidíte, od geometrie, řidítek, plášťů až po převody, vše je dělané pro pohodlí, ať už vyrazíte třeba do pralesa. Není to žádný závoďák. Vše co vidíte, od geometrie, řidítek, plášťů až po převody, vše je dělané pro pohodlí, ať už vyrazíte třeba do pralesa. Nesmí chybět spousta úchytů pro láhve s pitím, brašny nebo blatníky. Nesmí chybět spousta úchytů pro láhve s pitím, brašny nebo blatníky. Řidítka jsou opravdu perfektní... Řidítka jsou opravdu perfektní...
a s látkovou omotávkou budete mít i na cestách pocit domácí pohody :) a s látkovou omotávkou budete mít i na cestách pocit domácí pohody :)
Tady opravdu žádnou pilu čekat nemůžete :) Tady opravdu žádnou pilu čekat nemůžete :)
Odolné pláště, co nezklamou jak na silnici, tak v terénu. Odolné pláště, co nezklamou jak na silnici, tak v terénu.
A co brzdy? A co brzdy?
Takový naložený bajk s bidony plnými piva něco váží. Proto jsou brzdy hydraulické a myslelo se i na destičky s chlazením. Takový naložený bajk s bidony plnými piva něco váží. Proto jsou brzdy hydraulické a myslelo se i na destičky s chlazením.
Méďabéďa  :) Méďabéďa :)
Líbí? Pak víte kam zajít :) Toť něco málo o kole jménem Sequoia. Líbí? Pak víte kam zajít :)
Toť něco málo o kole jménem Sequoia.

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies