Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Na švihu ..... Mallorca.

Vytvořeno11.01.2018
Štěstí za nikým samo nepřijde. Kdo sedí doma na prdeli za radiatorem (dříve za pecí :) ), ten se ho nedočká! Musíte mu jít naproti - nebo jet, to je taky jedna z možností. Potom se třeba poštěstí, jako v tomhle případě letce okřídlených lebek, že máte "Speciální týmový doprovod od Specialized". Na tom ochozu sedí a probírá plán trasy, mistryně světa na biku - Annika Langvad ! A jak už to na kole chodí, někdy jste v rozletu, jak ten pták a najednou hubou rejete v asfaltu! No a na to je taková parťačka super. Ona tahle dívčina totiž při tom svém sportování stačila vystudovat a je z ní zubařka! Takže - vrátit se ze švihu s odborně zadrátovanou hubou, co si můžete přát víc?! :) Na švihu ….. Mallorca. Na švihu ….. Mallorca.

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies