Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Pomoc těm méně šťastným

Vytvořeno13.12.2017
Cyklistika je nejen o výkonnosti, ale i o štěstí, bez kterého se neobejde ani ten nejlepší sportovec. Dost podobně je tomu ale i v životě, i když my, šťastnější, to často bereme jako samozřejmost. Jsme zdraví, tělo si dokáže poradit se zátěží, kterou se snažíme jeho výkonnost vylepšit, aby nás náš koníček plně uspokojoval. Často je to i o sounáležitosti, příslušnosti ke komunitě stejně smýšlejících lidí, kteří se cyklistikou baví a dá se říci, nedokážou bez ní žít. Pak to ale přijde. Jeden lékařský výsledek, jehož neúprosná pravda hlásí, že tělo už nedokáže pracovat, tak jak by mělo. Vše se v tu chvíli hroutí jako domeček z karet. Aby tento scénář nepotkal i Jardu, cyklistu tělem a duší, můžete nyní prokázat, že umíte podat pomocnou ruku ve chvíli, kdy ji někdo opravdu potřebuje. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=701779593348864&set=pb.100005504889396.-2207520000.1512920413.&type=3&theater Stačí proto jen málo - nechat se zapsat do registru dárců kostní dřeně. Jen malý odběr krve, trochu nepříjemného pocitu při situaci, že právě váš vzorek bude potřebný a vy půjdete na odběr. Na druhou stranu vám to nabídne pocit k nezaplacení, že se díky vám může někdo vrátit na své oblíbené traily, nebo silnici. Co vy na to, dokážete se i vy ukázat jako pravý cyklista, který neváhá podat pomocnou ruku tomu, kdo ji právě potřebuje?

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies