Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Tak jak? S gumou?? Bez Gumy???

Vytvořeno29.11.2017
:) ... "mnohoslibný" nadpis, že ano. O co ale jde? Mnozí se asi budou divit (možná budou zklamaní :) ? ), ale tentokrát nejde o nic jiného, než o pokračování testování novinky na trhu - cykloobutí od PIRELLI. A když my něco testujeme, tak pořádně! A kompletně! Takže ne jenom, že jsme tyhle hadice vzali na výlet na Mallorcu - a osvědčily se, jak jste mohli vidět :) - za odměnu s námi mohly absolvovat rekonvalescenční večer v sauně. Teď už je tedy jasno, do sauny - S GUMOU!!! :) https://www.kolokram.cz/vyhledavani?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search_query=pirelli&n=21&submit_search= ... v sauně je trochu vlhko, volba byla jasná - "modrá"! Ta je samozřejmě, jak známo, dobrá :), ale u PIRELLI to navíc znamená, že se jedná o sadu pro "wet race" - pro nás, neznalé cizích řečí, jednoduše do mokra. Dívka/y "v modrém" si tedy v šatně odložily - vylouply se z krabiček ... ... v sauně je trochu vlhko, volba byla jasná - "modrá"! Ta je samozřejmě, jak známo, dobrá :), ale u PIRELLI to navíc znamená, že se jedná o sadu pro "wet race" - pro nás, neznalé cizích řečí, jednoduše do mokra. Dívka/y "v modrém" si tedy v šatně odložily - vylouply se z krabiček ... ... daly si sprchu (taky pro ně platí řád sauny i když jsou z gumy - jo a jak se v současné době u dam sluší, mají i pořádnou dávku silikonu :) :) :) ...) ... daly si sprchu (taky pro ně platí řád sauny i když jsou z gumy - jo a jak se v současné době u dam sluší, mají i pořádnou dávku silikonu :) :) :) ...) ... a hned okouzlily a omotaly si kolem prstu - kdyby jen to! Rovnou se celé omotaly kolem relaxujícího borce - vždyť jsou to hadice, potvory! ... a hned okouzlily a omotaly si kolem prstu - kdyby jen to! Rovnou se celé omotaly kolem relaxujícího borce - vždyť jsou to hadice, potvory! ... co všechno s ním prováděly ... nebo on s nima, to si ani nepřejte vědět! Ale nedivte se, kdo by si nechtěl zadovádět s Boratem?! Nebo alespoň s jeho bratrancem Kvakošem? :) ... co všechno s ním prováděly ... nebo on s nima, to si ani nepřejte vědět! Ale nedivte se, kdo by si nechtěl zadovádět s Boratem?! Nebo alespoň s jeho bratrancem Kvakošem? :) Jestli byly nakonec jenom mokrý nebo i zpocený, to je asi fuk. Každopádně si před skokem zpět do krabiček ještě daly chvilku fénování. Za nás - v další fázi testu - obstály! PIRELLI P ZERO "MODRÁÁÁ" :) Jestli byly nakonec jenom mokrý nebo i zpocený, to je asi fuk. Každopádně si před skokem zpět do krabiček ještě daly chvilku fénování. Za nás - v další fázi testu - obstály! PIRELLI P ZERO "MODRÁÁÁ" :)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies