Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Návrat ztracených synů

Vytvořeno18.11.2017
Tak nám to zase pěkně začalo. Boj s větrnými mlýny, obezitou, obžerstvím u večeře, a taky pivem a vínem na večírcích u Toniho :)..., no a taky během tréninku padne nějaký to pivko :) to je jasný..., ale teď už vážně. Hlavním důvodem byla inspekce - přijeli jsme totiž na ostrov zkontrolovat připravenost a morálně volní vlastnosti Martina Bíny pro druhou, důležitější část CX sezony a zároveň přitom otestovat nové gumičky od Pirelli..., tak můžete vylejt nálev - vlastně nééé, nevylejvat! Gumičky přišly, Kuprte!!! :) ... a co na to počítač? Že mlčí??? :) Ne, zase píše Kubánec... ... už je ti teplo, děvče? Teplo, teplo, Mrazíčku .... :) Už jsme si za těch pár dnů u nás odvykli - ale je to nádhera! ... už je ti teplo, děvče? Teplo, teplo, Mrazíčku .... :) Už jsme si za těch pár dnů u nás odvykli - ale je to nádhera! A pak že se nedá cestovat v čase! Stačí jenom letět proti směru otáčení tý naší koule a hned jsme zase v létě. :) A pak že se nedá cestovat v čase! Stačí jenom letět proti směru otáčení tý naší koule a hned jsme zase v létě. :) ... tisíc mil, těch tisíc mil a jeden směr a jeden cíl, ... ... tisíc mil, těch tisíc mil a jeden směr a jeden cíl, ... ... příjemně se utahat a pak se odměnit. Pojď to spláchnout, ... ! ... příjemně se utahat a pak se odměnit. Pojď to spláchnout, ... ! Nějakej nešika ho asi někde narazil - házelo na vejšku, tak ho srovnáme! :) — s uživateli Martin Bína. Nějakej nešika ho asi někde narazil - házelo na vejšku, tak ho srovnáme! :) — s uživateli Martin Bína. ... no a vyrazíme zase k dalšímu bufetu! Tentokrát třeba na kávičku...? ... no a vyrazíme zase k dalšímu bufetu! Tentokrát třeba na kávičku...? Už je to O.K. Vrtí se a nehází! Měli jste štěstí, že jsem jel právě kolem, říkají, že jsem odborník ... :) Už je to O.K. Vrtí se a nehází! Měli jste štěstí, že jsem jel právě kolem, říkají, že jsem odborník ... :) Zero a Zero :)... PIRELLI ! Křest ohněm a Colou! Zero a Zero :)... PIRELLI ! Křest ohněm a Colou! Vzhůru, Sancho, jedeme se potýkat s těmi mlýny! Jedem, Rocinanto! Vzhůru, Sancho, jedeme se potýkat s těmi mlýny! Jedem, Rocinanto! Těch koňů je tady víc - vždy můžeme vyrazit na čerstvým, odpočatým! Těch koňů je tady víc - vždy můžeme vyrazit na čerstvým, odpočatým! ... hele, už jsme pár kilometrů odkroutili a vzorek zatím drží! :) ... hele, už jsme pár kilometrů odkroutili a vzorek zatím drží! :) Tak co ty na to? To je jiný kafe, než v dlouhejch a v bahně ...??? Tak co ty na to? To je jiný kafe, než v dlouhejch a v bahně ...??? ... kde se káva vaří, tam se dobře daří ... tam se dobře šlape :) ... kde se káva vaří, tam se dobře daří ... tam se dobře šlape :) ... tak do toho šlápni, ať vidíš kousek světa, ... ať je nám fajn! No a vám taky! :) ... tak do toho šlápni, ať vidíš kousek světa, ... ať je nám fajn! No a vám taky! :)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies