Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Apache Bicycles

Vytvořeno13.11.2017
Prezentace kol Apache modelové řady 2018 9. 11. v Němčicích u Kolína v resortu Vigvam... 9. 11. v Němčicích u Kolína v resortu Vigvam... ..pod kulatou střechou... ... pod kulatou střechou... ... byla k pokochaní vystavena kola značky Apache ... ... byla k pokochání vystavena kola značky Apache ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... chvíli posedět na houních... ... chvíli posedět na houních... ... a hurá na elektrokola ... ... a hurá na elektrokola ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... něco pro babičku na vesnici ... ... něco pro babičku na vesnici ... ... ... ... ... ... kola jsme si prohlédli a teď se pokocháme doplňky ... ... kola jsme si prohlédli a teď se pokocháme doplňky ... ... začneme cyklocomputery ... ... začneme cyklocomputery ... ... ... ... doplňky všech barev ... ... doplňky všech barev ... ... tretry Crono ... ... tretry Crono ... ... ... ... ... ... máte kliku? no já jsem spíš smolař ... ... máte kliku? no já jsem spíš smolař ... ... ... ... a nakonec se pokochat exteriéry reosrtu Vigvam ... ... a nakonec se pokochat exteriéry resortu Vigvam ... ... ... ... ... ... střet starých a nových technologií ... ... střet starých a nových technologií ... ... komu se nelíbila kola, může nasednou na koně a trdá domů. ... komu se nelíbila kola, může nasednou na koně a tradá domů.

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies