Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

RB1K The One Ottanio

Vytvořeno02.11.2017
Paralelní světy, prolínání mikrokosmu s makrokosmem, současnost a její kořeny v dávné minulosti, ... Paralelní světy, prolínání mikrokosmu s makrokosmem, současnost a její kořeny v dávné minulosti, ... Paralelní světy, prolínání mikrokosmu s makrokosmem, současnost a její kořeny v dávné minulosti, ... ... no prostě, říkejte si tomu jak chcete! Tady už je to ale snadnější pojmenovat! ... no prostě, říkejte si tomu jak chcete! Tady už je to ale snadnější pojmenovat! CIPOLLINI RB1K THE ONE !!! (v "ocelově"? nebo pro někoho možná spíš v "petrolejově"? modré) CIPOLLINI RB1K THE ONE !!! (v "ocelově"? nebo pro někoho možná spíš v "petrolejově"? modré) Nedávno čerstvě zrozený Ital na německých nohách, pardon, promiňte, kolech. :) Nedávno čerstvě zrozený Ital na německých nohách, pardon, promiňte, kolech. :) Co mu říkáte? Vypadá, že je připravený do akce. Menší velikost, pěkně vysunutá sedlovka, představec dlouhej jak násada od koštěte - jako by čekal, až ho osedlá nějakej čistokrevnej profík v top formě ... Co mu říkáte? Vypadá, že je připravený do akce. Menší velikost, pěkně vysunutá sedlovka, představec dlouhej jak násada od koštěte - jako by čekal, až ho osedlá nějakej čistokrevnej profík v top formě ... Vypadá to, že se asi zase povedlo vyšlechtit slibného plnokrevníka, od kterého si můžeme slibovat ledacos ... Vypadá to, že se asi zase povedlo vyšlechtit slibného plnokrevníka, od kterého si můžeme slibovat ledacos ... Kdyby někomu připadalo, že je na něm ještě pořád málo karbonu, ohodili jsme ho pro jistotu mechanickou Campou (SUPER RECORD), která je taky slušně umazaná od "uhlí", no a ty Lightweighty? Ty snad zrovna vypadly uhlířovi z putny :) ! Kdyby někomu připadalo, že je na něm ještě pořád málo karbonu, ohodili jsme ho pro jistotu mechanickou Campou (SUPER RECORD), která je taky slušně umazaná od "uhlí", no a ty Lightweighty? Ty snad zrovna vypadly uhlířovi z putny :) ! Vidíte? Tady bude někdo při spodním úchopu slušně zalehnutej! A co byste asi tak v týhle pozici ležícího borce očekávali jinýho, než pořádnej úprk?! Ti vnímavější už možná i slyší svištění větru kolem uší ... Vidíte? Tady bude někdo při spodním úchopu slušně zalehnutej! A co byste asi tak v týhle pozici ležícího borce očekávali jinýho, než pořádnej úprk?! Ti vnímavější už možná i slyší svištění větru kolem uší ... ... ne, na tohle zatím nemyslete, na to je času dost! Nenechte se B-R-Z-D-I-T ve fantazírování, jaké neskutečné zážitky by vám tenhle stroj mohl přinést ... Sněte a přemýšlejte!!! :) Tak sladké sny a brzy na viděnou! :) ... ne, na tohle zatím nemyslete, na to je času dost! Nenechte se B-R-Z-D-I-T ve fantazírování, jaké neskutečné zážitky by vám tenhle stroj mohl přinést ... Sněte a přemýšlejte!!! :) Tak sladké sny a brzy na viděnou! :)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies