Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Wattbike

Vytvořeno25.10.2017
Tak to shrneme - máte náležité vybavení, odpovídající techniku. Chuť, snaha, píle, odpovědnost, svědomitost, vytrvalost odhodlání, ... to všechno by tady bylo, ... jenže! Pořád tomu něco chybí, čekáte na výraznější zlepšení, výsledky, ale!? Co tedy dál? Tak se nebojte. Ne jenom, že vás dokážeme vybavit, takříkajíc, materiálně, ale pokud opravdu vidíme tu chuť a snahu, pomůžeme vám třeba i takhle - jak už jsme konstatovali, všechny vstupní podmínky jsou splněny, potom tedy nezbývá, než využít vědy! Můžeme vás nasměrovat tam, kde vás důkladně prověří a proměří a to by bylo, aby se nenašel ten "zakopanej pes" :) ! Jako příklad může posloužit následující test jednoho nadějného "Budulínka"(sluší mu to, klukovi, ale na náš vkus je přeci jenom trochu víc vykrmenej ... :) ) - není to až tak dávno, kdy se podobným způsobem mohla zkoumat kondice snad jen u kosmonautů, no a dnes? Takovou prověrku parametrů organismu může absolvovat prakticky každý z nás! www.kolokram.cz/trenink/111842-ergometr-wattbike-trainer Probíhá to třeba takhle - na WATTBIKE usednout teď! A nezííívat u toho!!! :) Probíhá to třeba takhle - na WATTBIKE usednout teď! A nezííívat u toho!!! :) ... pořádně doladit posed, ať se nerušeně můžeš věnovat jenom tomu šlapání - podle pokynů, které dostaneš! ... pořádně doladit posed, ať se nerušeně můžeš věnovat jenom tomu šlapání - podle pokynů, které dostaneš! Na tenhle display se klidně můžeš dívat - ten je tady pro tebe. Na tenhle display se klidně můžeš dívat - ten je tady pro tebe. Kdyby ti něco z těch údajů nebylo jasný, klidně se zeptej - hlavně sám nic nemačkej. Stačí, když budeš dělat to, co ti budu říkat. Kdyby ti něco z těch údajů nebylo jasný, klidně se zeptej - hlavně sám nic nemačkej. Stačí, když budeš dělat to, co ti budu říkat. Tyhle monitory, to je zase moje parketa ... Tyhle monitory, to je zase moje parketa ... Tak teda jedeme ... ať se nám ta čísla rozhejbou a křivky ať se začnou křivit :) Tak teda jedeme ... ať se nám ta čísla rozhejbou a křivky ať se začnou křivit :) ... a točit a točit! ... a točit a točit! Nohama, samozřejmě! Nohama, samozřejmě! No vida, už se nám to vybarvuje - čím víc údajů, tím líp! Bude co vyhodnocovat. No vida, už se nám to vybarvuje - čím víc údajů, tím líp! Bude co vyhodnocovat. Neboj, když ho propotíš, půjčíme ti druhej, jen šlapej dál. Neboj, když ho propotíš, půjčíme ti druhej, jen šlapej dál. ... vidíš, není to tak hrozný, co? ... vidíš, není to tak hrozný, co? Teď to trochu píchne - neboj, náušnici ti nastřelovat nebudeme! Chce to jenom kapku krve ... Teď to trochu píchne - neboj, náušnici ti nastřelovat nebudeme! Chce to jenom kapku krve ... Ne-um-dlé-vat ! Ještě chvilku vydrž a ... Ne-um-dlé-vat ! Ještě chvilku vydrž a ... ... už se můžeš jenom zvolna "vyjet" - máme naměřeno. Dalo se to vydržet, ne? :) ... už se můžeš jenom zvolna "vyjet" - máme naměřeno. Dalo se to vydržet, ne? :)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies