Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

BG-fit Colnago

Vytvořeno14.10.2017
Pro někoho sezóna pomalu končí, někdo stále vyhlíží babí léto a někdo již uschoval zablácené kolo po poslední vyjížďce do sklepa. My tu však jsme pro Vás celý rok a nemyslíme si, že je cyklistika sezónní sport. Je krásné jet v krátkých rozkvetlou alejí, ale pokud je adekvátní oblečení, na kole je krásný podzim i zima:) Rádi Vás vybavíme zimní kolekcí, nebo připravíme na novou sezónu změřením posedu, či připravíme Vaše kolo, ať ho nemusíte vykulení z jara tahat z toho sklepa ještě od blatá a celé zarezlé :) Starý kecky za nový bačkůrky, a jak svítěj. Starý kecky za nový bačkůrky, a jak svítěj. Jde to rychle a nebo pořádně... Jde to rychle a nebo pořádně... tak snad radši pořádně, ať v těch pedálech moc nešmajdáme. tak snad radši pořádně, ať v těch pedálech moc nešmajdáme. ... ... Hurá do nových a jde se na to měření... Hurá do nových a jde se na to měření... Nebo ne? Sedlo taky nevyhovuje? Nebo ne? Sedlo taky nevyhovuje? Není problém. Nebo je moc černý? Není problém. Nebo je moc černý? Tak tedy tak... ať svítí i sedlo :) Tak tedy tak... ať svítí i sedlo :) Když už je vybráno, tak se na tom taky musí dobře jet ne? Jarda bere do ruky metr... Když už je vybráno, tak se na tom taky musí dobře jet ne? Jarda bere do ruky metr... imbus... imbus... vodováhu... vodováhu... s Váma si taky pohraje.. s Váma si taky pohraje.. pak omrknout výsledek, zkonzultovat pocity jezdce a je hotovo :) pak omrknout výsledek, zkonzultovat pocity jezdce a je hotovo :)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies