Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

NK1K customized colocramized :)

Vytvořeno12.10.2017
Tak, a je to tady! Objevila se skulinka, a už se nám sem neodbytně tlačí další poutníci napříč starým kontinentem (CIPOLLINI NK1K v "extra" velikosti XXL )... Tak, a je to tady! Objevila se skulinka, a už se nám sem neodbytně tlačí další poutníci napříč starým kontinentem (CIPOLLINI NK1K v "extra" velikosti XXL )... Tak, a je to tady! Objevila se skulinka, a už se nám sem neodbytně tlačí další poutníci napříč starým kontinentem (CIPOLLINI NK1K v "extra" velikosti XXL )... ... což o to, proč ne. Je to pro dlouhána za "dlouhý peníze" :), to se hodí ... ... což o to, proč ne. Je to pro dlouhána za "dlouhý peníze" :), to se hodí ... ... jenže tenhle si trochu spletl vchod a sápe se po jinejch schodech než do KOLOKRÁMu. ... jenže tenhle si trochu spletl vchod a sápe se po jinejch schodech než do KOLOKRÁMu. Nevadí, není od věci taky trochu zapózovat v kapku jiným prostředí než mezi samými bicykly. Chvíli ho tedy necháme, ať rozvaluje a nechá si trubky hladit třpytivými, barevnými odlesky a ... Nevadí, není od věci taky trochu zapózovat v kapku jiným prostředí než mezi samými bicykly. Chvíli ho tedy necháme, ať rozvaluje a nechá si trubky hladit třpytivými, barevnými odlesky a ... ... potom už ho ale nasměrujeme tam, kam patří - k nám na krám, do stojanu a bude se strojit! :) ... potom už ho ale nasměrujeme tam, kam patří - k nám na krám, do stojanu a bude se strojit! :)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies