Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

První "migrant" CIPOLLINI RBK - THE ONE :)

Vytvořeno11.10.2017
Tak už i v KaŠe se nám přihlásil první "migrant" - vyexpedovali ho k nám z Itálie. (CIPOLLINI RBK - THE ONE) Tak už i v KaŠe se nám přihlásil první "migrant" - vyexpedovali ho k nám z Itálie. (CIPOLLINI RBK - THE ONE) Tak už i v KaŠe se nám přihlásil první "migrant" - vyexpedovali ho k nám z Itálie. (CIPOLLINI RBK - THE ONE) Už nedošel ani nahoru po schodech ... Už nedošel ani nahoru po schodech ... ... byl totálně vyšťavenej ... ... byl totálně vyšťavenej ... ... a ještě ke všemu úplně nahej! (NAKED MATT) ... ... a ještě ke všemu úplně nahej! (NAKED MATT) ... Už jen tak tak stojí na nohou! :) Bude třeba mu co nejdřív pořídit nějaký kolečka :) ... Už jen tak tak stojí na nohou! :) Bude třeba mu co nejdřív pořídit nějaký kolečka :) ... Ale nebojte, už se na tom pracuje. Jen doplníme údaje do pasu - k tomu, že je tzv. "z jednoho kusu"/z karbonu, mu ještě necháme vystavit vízum na Slovensko - a pofrčí k majiteli. Věříme, že šťastnému :). Ale nebojte, už se na tom pracuje. Jen doplníme údaje do pasu - k tomu, že je tzv. "z jednoho kusu"/z karbonu, mu ještě necháme vystavit vízum na Slovensko - a pofrčí k majiteli. Věříme, že šťastnému :).

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies