Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Eurobike, zastavení šestnácté - BLK

Vytvořeno20.09.2017
BLKTEC-CYCLES – opět Taiwan (sídlo firmy), jinak šéf, Greg Grobler je jihoafričan a “maká“ někde v Dubaji … opět nám padla do oka kola. BLKTEC-CYCLES – opět Taiwan (sídlo firmy), jinak šéf, Greg Grobler je jihoafričan a “maká“ někde v Dubaji … opět nám padla do oka kola. BLKTEC-CYCLES – opět Taiwan (sídlo firmy), jinak šéf, Greg Grobler je jihoafričan a “maká“ někde v Dubaji … opět nám padla do oka kola. Mrkněte na to – nedá se nic dělat, když nic jinýho, tak ty "loukotě" jsou dost šmrncovní! Koukáme a musíme přiznat, že se nám to líbí … Mrkněte na to – nedá se nic dělat, když nic jinýho, tak ty "loukotě" jsou dost šmrncovní! Koukáme a musíme přiznat, že se nám to líbí … … tak třeba zrovna tady, u modelu C1 slibují, že umí i opravit poškozený “výplet“ – to třeba LW nedělá, raději vymění hned celý kolo. Po výměně jsou údajně všechny vlastnosti zachovány, takže to můžete směle pustit do pořádnýho kalupu … možná to pojede ještě víc než dřív :) … tak třeba zrovna tady, u modelu C1 slibují, že umí i opravit poškozený “výplet“ – to třeba LW nedělá, raději vymění hned celý kolo. Po výměně jsou údajně všechny vlastnosti zachovány, takže to můžete směle pustit do pořádnýho kalupu … možná to pojede ještě víc než dřív :) Jak to dělají a jestli se to vyplatí, to je na zamyšlení, každopádně to zpracování vypadá moc a moc hezky. Jak to dělají a jestli se to vyplatí, to je na zamyšlení, každopádně to zpracování vypadá moc a moc hezky. … co na to říkáte? Že by to chtělo taky pořádně vyzkoušet – to je jasný. Ale znovu – je to pěkný, sakra! :) … co na to říkáte? Že by to chtělo taky pořádně vyzkoušet – to je jasný. Ale znovu – je to pěkný, sakra! :) Tady bychom se určitě nebáli – je to hezký a hlavně (!) – sázka na jistotu! Proč vymýšlet něco, co už jinde funguje – náboje používají DT Swiss. Tak to jsou ty “sňatky z rozumu“ :). Tady bychom se určitě nebáli – je to hezký a hlavně (!) – sázka na jistotu! Proč vymýšlet něco, co už jinde funguje – náboje používají DT Swiss. Tak to jsou ty “sňatky z rozumu“ :). Za nás – rádi bychom to už někde potkali na švihu a podělili se o zkušenosti. Na sluníčku před kavárnou by na to při debatě byl určitě hezkej pohled … Za nás – rádi bychom to už někde potkali na švihu a podělili se o zkušenosti. Na sluníčku před kavárnou by na to při debatě byl určitě hezkej pohled … … a na tenhle pohled až tolik nedejte, ten nevěří ničemu! :) :) :) ... … a na tenhle pohled až tolik nedejte, ten nevěří ničemu! :) :) :) ... I tohle tady mají – a je to věc vkusu a ten máme, naštěstí, každej trochu jinej, takže určitě taky budou prodávat … tak je to správné. I tohle tady mají – a je to věc vkusu a ten máme, naštěstí, každej trochu jinej, takže určitě taky budou prodávat … tak je to správné. … mají tady i něco pro závoďáky! … mají tady i něco pro závoďáky!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies