Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Eurobike, zastavení čtrnácté - Riesel design

Vytvořeno19.09.2017
Další zajímavý stánek – RIESEL Další zajímavý stánek – RIESEL Další zajímavý stánek – RIESEL Mají to kluci napsaný na triku – design! Mají to kluci napsaný na triku – design! A to design hodně svérázný … A to design hodně svérázný … … zajímavý … … zajímavý … … s ničím jiným si to nemůžete splést … … s ničím jiným si to nemůžete splést … … pohrajou si s jakýmkoliv bicyklem … … pohrajou si s jakýmkoliv bicyklem … … s jakoukoliv jeho částí nebo doplňkem … … s jakoukoliv jeho částí nebo doplňkem … … fantazii se žádné meze nekladou … … fantazii se žádné meze nekladou … … a my/vy jenom zíráme/te, co všechno se dá vymyslet, … … a my/vy jenom zíráme/te, co všechno se dá vymyslet, … … aby třeba kolo vaší partnerky bylo jako z cukru :) … … aby třeba kolo vaší partnerky bylo jako z cukru :) … … takže si třeba na místě vyberete něco už z hotových, nabízených doplňků, … … takže si třeba na místě vyberete něco už z hotových, nabízených doplňků, … … a komponentů – co třeba ta sedla? To je pecka! :) … a komponentů – co třeba ta sedla? To je pecka! :) Uznejte, je to nepřehlédnutelný! Uznejte, je to nepřehlédnutelný! A hodí se to kamkoliv. A hodí se to kamkoliv. Někomu by možná stačil jenom ten jeden, jedinej doplněk a rázem je to kolo trošku jiný. Někomu by možná stačil jenom ten jeden, jedinej doplněk a rázem je to kolo trošku jiný. Nebo to můžete vzít zgruntu a vymazlit třeba i ráfky … Nebo to můžete vzít zgruntu a vymazlit třeba i ráfky … Takhle na vás budou všichni čumět! :) Takhle na vás budou všichni čumět! :) Je to nápaditý a má to šmrnc. Je to nápaditý a má to šmrnc. Největší problém asi bude vymyslet, které místo konkrétně zkrášlit, aby to bylo ono … Největší problém asi bude vymyslet, které místo konkrétně zkrášlit, aby to bylo ono … … možná spíš nějakou veselejší kočičku … :) … možná spíš nějakou veselejší kočičku … :) Nebo jenom tu kšiltovku? To by asi bylo málo, tak jen vybírejte, přemýšlejte a nenechte se rušit. Času dost … Nebo jenom tu kšiltovku? To by asi bylo málo, tak jen vybírejte, přemýšlejte a nenechte se rušit. Času dost …

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies