Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Něco ze světa Bikepackingu...

Vytvořeno21.08.2017
Je to už pár měsíců, co jsme stavěli pro našeho kamaráda kolo na takzvaný Bikepacking ( narvat kolo brašnami a všemi věcmi k přežití a vyrazit někam hodně daleko mimo civilizaci) a nedávno nás opět změstnal novou zakázkou. Je to už pár měsíců, co jsme stavěli pro našeho kamaráda kolo na takzvaný Bikepacking ( narvat kolo brašnami a všemi věcmi k přežití a vyrazit někam hodně daleko mimo civilizaci) a nedávno nás opět změstnal novou zakázkou. Je to už pár měsíců, co jsme stavěli pro našeho kamaráda kolo na takzvaný Bikepacking ( narvat kolo brašnami a všemi věcmi k přežití a vyrazit někam hodně daleko mimo civilizaci) a nedávno nás opět změstnal novou zakázkou. Jde o malé kolo určené dámě s leštěnými doplňky Hope, sedlovkou a řidítky Thomson a kompletně na sadě Shimano XT 1x11. Abychom nezapomněli, je to poctivý ocelák Hunt s nádhernými sváry na kolech 27,5 plus. Jde o malé kolo určené dámě s leštěnými doplňky Hope, sedlovkou a řidítky Thomson a kompletně na sadě Shimano XT 1x11. Abychom nezapomněli, je to poctivý ocelák Hunt s nádhernými sváry na kolech 27,5 plus. .... .... Ani na niple se nezapomnělo. Ať to ladí, přece jen je to pro dámu ne? :) Ani na niple se nezapomnělo. Ať to ladí, přece jen je to pro dámu ne? :) ... ... ... ... Co si o tom myslíte? Co si o tom myslíte? Nám se ta kombinace opravdu líbí. Nám se ta kombinace opravdu líbí. Lebkoun nesmí chybět Lebkoun nesmí chybět Není to Eagle ale za tu cenu a se zuby 11 - 46 skvělá volba. A vypadá moc pěkně. Není to Eagle ale za tu cenu a se zuby 11 - 46 skvělá volba. A vypadá moc pěkně. .... .... Možná nejste zastánci tohoto materialu, ale uznejte, má to něco do sebe ne ? :) Možná nejste zastánci tohoto materialu, ale uznejte, má to něco do sebe ne ? :)  

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies