Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

BGFIT Cipo RB1K

Vytvořeno18.08.2017
Jak jste jistě zaznamenali v předchozím příspěvku, jde o jisté malé Cipo, které se konečně dočkalo svého ženicha.. Jak jste jistě zaznamenali v předchozím příspěvku, jde o jisté malé Cipo, které se konečně dočkalo svého ženicha.. Jak jste jistě zaznamenali v předchozím příspěvku, jde o jisté malé Cipo, které se konečně dočkalo svého ženicha.. Vše musí být perfektní, určitě by se nový majitel nechtěl trápit na takové nádheře špatným posedem, bolavými zady a jinými problémy. A co ty piva? Za horkého dne přijde vhod jedno vychlazené :) Vše musí být perfektní, určitě by se nový majitel nechtěl trápit na takové nádheře špatným posedem, bolavými zady a jinými problémy.
A co ty piva? Za horkého dne přijde vhod jedno vychlazené :)
Za pomoci Retülu a našeho zkušeného kolegy a dalších šikovných ručiček je radost sledovat, jak maličkosti dělají hrozně moc.. Za pomoci Retülu a našeho zkušeného kolegy a dalších šikovných ručiček je radost sledovat, jak maličkosti dělají hrozně moc.. ... ... Jak vidíte, kolečko malé, ale pro žádnou slečínku se nestavělo. S tímhle chlapíkem byste do spurtu určitě jít nechtěli :) Jak vidíte, kolečko malé, ale pro žádnou slečínku se nestavělo. S tímhle chlapíkem byste do spurtu určitě jít nechtěli :) ... ... ... ... Takhle to má být a když vidíte jak se výraz zákazníka změní v široký úsměv, pak je jasné že ty maličkosti útváří celek a celkový dojem z jízdy, který musí být samožřejmě vždy nezapomenutelný:) Takhle to má být a když vidíte jak se výraz zákazníka změní v široký úsměv, pak je jasné že ty maličkosti útváří celek a celkový dojem z jízdy, který musí být samožřejmě vždy nezapomenutelný:)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies