Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Cipo x Colnago

Vytvořeno09.08.2017
Dorazila zásilka z Itálie. Tak jsme to vybalili - kterej teda přijde na řadu první? Co byste raději? Něco od Ernesta nebo raději jdete do novější značky se jménem další legendy? Dorazila zásilka z Itálie. Tak jsme to vybalili - kterej teda přijde na řadu první? Co byste raději? Něco od Ernesta nebo raději jdete do novější značky se jménem další legendy? Dorazila zásilka z Itálie. Tak jsme to vybalili - kterej teda přijde na řadu první? Co byste raději? Něco od Ernesta nebo raději jdete do novější značky se jménem další legendy? Nebo se naši genetičtí inženýři pokusí křížením vytvořit něco, něco mezi "nebem a zemí"??? Nebo se naši genetičtí inženýři pokusí křížením vytvořit něco, něco mezi "nebem a zemí"??? Ale v jakémkoliv případě se nemusíte bát, vždycky zvolíte dobře - tady už jde jenom o správnou velikost. Samozřejmě vaší figury a ... no vždyť víte čeho. :) Ale v jakémkoliv případě se nemusíte bát, vždycky zvolíte dobře - tady už jde jenom o správnou velikost. Samozřejmě vaší figury a ... no vždyť víte čeho. :)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies