Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

AX Lightness

Vytvořeno31.07.2017
Tady si někdo vedle poctivý, fortelný kovařiny odložil něco - něco z kategorie "HIGH HIGHTECH" cyklokomponentů - AX LIGHTNESS. Tady si někdo vedle poctivý, fortelný kovařiny odložil něco - něco z kategorie "HIGH HIGHTECH" cyklokomponentů - AX LIGHTNESS. Tady si někdo vedle poctivý, fortelný kovařiny odložil něco - něco z kategorie "HIGH HIGHTECH" cyklokomponentů - AX LIGHTNESS. Když budete chtít utrácet velký sumy za malý věci, máte možnost. A tihle karbonoví mágové to fakt umí, to je bez debat! Tak si za to taky nechaj náležitě zaplatit. Když budete chtít utrácet velký sumy za malý věci, máte možnost. A tihle karbonoví mágové to fakt umí, to je bez debat! Tak si za to taky nechaj náležitě zaplatit. A abyste nemysleli, že se jenom patlaj s pryskyřicema a pečou karbon! Uměj to i s "hlínou" a sochaj z toho taky extra kousky! Třeba tyhle kliky. To když se potom střetne mikrokosmos s makrokosmem a tenhle hliník s karbonem je v konjunkci s odpovídajícím rámem, vznikne věc nevídaná ... a najednou tady máme (kolikátý už?) div světa :). A abyste nemysleli, že se jenom patlaj s pryskyřicema a pečou karbon! Uměj to i s "hlínou" a sochaj z toho taky extra kousky! Třeba tyhle kliky. To když se potom střetne mikrokosmos s makrokosmem a tenhle hliník s karbonem je v konjunkci s odpovídajícím rámem, vznikne věc nevídaná ... a najednou tady máme (kolikátý už?) div světa :). Když si takovými komponenty zušlechtíte svůj bicykl, je to jako byste si pořídili část z vozu F1. Jo, u nich si ti nejlepší nechávají spíchnout spousty dílů pro tyhle rakety na kolech. Takže nějaká ta praxe a zkušenost tam asi bude ... Když si takovými komponenty zušlechtíte svůj bicykl, je to jako byste si pořídili část z vozu F1. Jo, u nich si ti nejlepší nechávají spíchnout spousty dílů pro tyhle rakety na kolech. Takže nějaká ta praxe a zkušenost tam asi bude ... Nikoho nenutíme, ale nestálo by za to, aby vám vaše drahá polovička namísto platinový spony na kravatu koupila třeba ... třeba něco od AX LIGHTNESS ??? Nikoho nenutíme, ale nestálo by za to, aby vám vaše drahá polovička namísto platinový spony na kravatu koupila třeba ... třeba něco od AX LIGHTNESS ???

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies