Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Hadice SW Turbo

Vytvořeno17.07.2017
http://www.kolokram.cz/plaste-a-galusky-silnicni/51575-galuska-specialized-s-works-turbo-tubular-allround-2-28x24mm.html http://www.kolokram.cz/plaste-a-galusky-silnicni/51575-galuska-specialized-s-works-turbo-tubular-allround-2-28x24mm.html Sezona v plným proudu, po těch kilometrech už jsou gumy zase sjetý na plátno, k tomu nějakej ten defekt, … co teda obout? Aby to jelo, aby to drželo??? Co třeba tyhle hadice? S-Works TURBO? Sezona v plným proudu, po těch kilometrech už jsou gumy zase sjetý na plátno, k tomu nějakej ten defekt, … co teda obout? Aby to jelo, aby to drželo??? Co třeba tyhle hadice? S-Works TURBO? My už jsme je dokonce i nazuli a vyzkoušeli … My už jsme je dokonce i nazuli a vyzkoušeli … … vidíte? Už se točej na kolech. Ale co je? Že by se to našim “měřičům” nelíbilo, že jim lezeme do záběru a že vyrušujeme? Přeskočit reklamu můžete za … na to zapomeňte :)! … vidíte? Už se točej na kolech. Ale co je? Že by se to našim “měřičům” nelíbilo, že jim lezeme do záběru a že vyrušujeme? Přeskočit reklamu můžete za … na to zapomeňte :)! Jsou to naše stránky, tak si tam můžeme dovolit nabízet, co chceme, třeba gumy! :) Jsou to naše stránky, tak si tam můžeme dovolit nabízet, co chceme, třeba gumy! :) A zrovna tyhle. Směs GRIPTON je špičková – podrží vás i v těch nejostřejších vinglech, nemusíte se bát to pořádně položit – až, jak se říká, na ucho :). A zrovna tyhle. Směs GRIPTON je špičková – podrží vás i v těch nejostřejších vinglech, nemusíte se bát to pořádně položit – až, jak se říká, na ucho :). Když ze zatáčky zase vystřelíte dopředu, klidně i do kopce, tak ucítíte ten TURBO-efekt, jak to jede dopředu – “za plynem”! Když ze zatáčky zase vystřelíte dopředu, klidně i do kopce, tak ucítíte ten TURBO-efekt, jak to jede dopředu – “za plynem”! … jo, tenhle titěrnej vzorek je super. Je jemnej jak dětská prdelka, ale sakramensky drží … … jo, tenhle titěrnej vzorek je super. Je jemnej jak dětská prdelka, ale sakramensky drží … … a jak se to vrtí, vůbec nehází! Tyhle gumy jsou i perfektně vyvážený! Co do fyzikálních, tak i cenových “vlastností”! :) Vyzkoušejte, uvidíte sami. … a jak se to vrtí, vůbec nehází! Tyhle gumy jsou i perfektně vyvážený! Co do fyzikálních, tak i cenových “vlastností”! :) Vyzkoušejte, uvidíte sami.

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies