Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Specialized Levo / testování Kolokrám

Vytvořeno07.07.2017
Tak tady to vidíte! V pozadí novoborská dominanta Klíč a na dosah ruky, jen se po něm natáhnout, SPECIALIZED LEVO. Tak tady to vidíte! V pozadí novoborská dominanta Klíč a na dosah ruky, jen se po něm natáhnout, SPECIALIZED LEVO. Tak tady to vidíte! V pozadí novoborská dominanta Klíč a na dosah ruky, jen se po něm natáhnout, SPECIALIZED LEVO. Proč tady před panoramaty Lužických hor prezentujeme právě tohle? Proč tady před panoramaty Lužických hor prezentujeme právě tohle? No protože speciálně pro tenhle Specialized jste se v rámci naší speciální :) Reichenbergské testovačky rozhodovali nejčastěji. O tuhle elektrověc, která vám pomůže zdolávat kilometry jak na silnicích, tak hlavně v terénu, byl opravdu zájem a značí to, že tenhle trend má asi budoucnost. Je pravda, že díky tomu se i ti méně zdatní jedinci pustí na "náročnější" trasy - každý podle libosti. No protože speciálně pro tenhle Specialized jste se v rámci naší speciální :) Reichenbergské testovačky rozhodovali nejčastěji. O tuhle elektrověc, která vám pomůže zdolávat kilometry jak na silnicích, tak hlavně v terénu, byl opravdu zájem a značí to, že tenhle trend má asi budoucnost. Je pravda, že díky tomu se i ti méně zdatní jedinci pustí na "náročnější" trasy - každý podle libosti. ... no a když dojde elektrika a "dojdou" i nohy, může to skončit třeba takhle. Jsou holt chvíle, kdy jsme si všichni rovni... :-) ... no a když dojde elektrika a "dojdou" i nohy, může to skončit třeba takhle. Jsou holt chvíle, kdy jsme si všichni rovni... :-)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies