Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

BGFIT AMIRA... kolo pro každou květinku... :)

Vytvořeno22.05.2017
Ano, jedná se o dámské silniční kolo... Dá se říct, že jde o ekvivalent Tarmaca, kterého určitě všichni znáte... Ano, jedná se o dámské silniční kolo... Ano, jedná se o dámské silniční kolo... Dá se říct, že jde o ekvivalent Tarmaca, kterého určitě všichni znáte... Dá se říct, že jde o ekvivalent Tarmaca, kterého určitě všichni znáte... Vše v pořádku? Řezání silničních řidítek, by asi ničemu nepomohlo :-) Vše v pořádku? Řezání silničních řidítek, by asi ničemu nepomohlo :-) Jarda se svým oblíbeným nářadím :-) Jarda se svým oblíbeným nářadím :-) Vraťme se ke kolu. Nevypadá krásně? Vraťme se ke kolu. Nevypadá krásně? Už od pohledu je jasné, že jde o dámskou střelu. Dámské sedlo, které vyniká svou pohodlností na dlouhé cesty, ... Už od pohledu je jasné, že jde o dámskou střelu. Dámské sedlo, které vyniká svou pohodlností na dlouhé cesty, ... ... hezké barvy a především geometrie vyvinuta na základě fiziologie ženského těla, což není vždy zvykem, ač se může jednat o dámský model. ... hezké barvy a především geometrie vyvinuta na základě fiziologie ženského těla, což není vždy zvykem, ač se může jednat o dámský model. Hrdě nese své označení Amira. Hrdě nese své označení Amira. kolokram-bg-fit-amira-09 Co osazení? Za rozumné peníze, dostanete kolo na karbonovém rámovém setu, lehkých hliníkových kolech, na Shimanu 105, brzdy Tiagra a kliky Praxis... Co osazení? Za rozumné peníze, dostanete kolo na karbonovém rámovém setu, lehkých hliníkových kolech, na Shimanu 105, brzdy Tiagra a kliky Praxis... :-) :-) Co na to říkáte? Přijďte ho omrknout :-) Co na to říkáte? Přijďte ho omrknout :-)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies