Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Michigan & California aneb Mustang & Venge

Vytvořeno27.04.2017
... všechny koně se podařilo vypustit, kouřilo se od gum, prostě paráda! :) ... ... všechny koně se podařilo vypustit, kouřilo se od gum, prostě paráda! :) ... ... všechny koně se podařilo vypustit, kouřilo se od gum, prostě paráda! :) ... ... historie se snoubí se současností :) ... ... historie se snoubí se současností :) ... ... ten auťák r.v. 1967 i po letech jede jako kráva! ... ... ten auťák r.v. 1967 i po letech jede jako kráva! ... ... člověk to může cítit doslova celým tělem a zase se stává opravdovým řidičem ... ... člověk to může cítit doslova celým tělem a zase se stává opravdovým řidičem ... ... nemá to posilovač, takže je to o "citu" a teprve pak si všechno správně člověk užije ... ... nemá to posilovač, takže je to o "citu" a teprve pak si všechno správně člověk užije ... ... podobně jako u Venge je rychlost a výkon pouze na Vás samotných :) ... ... podobně jako u Venge je rychlost a výkon pouze na Vás samotných :) ... ... tak šlapejte na pedály, tak jako tak a budete vidět sami ten výkon a rychlost :) ... ... tak šlapejte na pedály, tak jako tak a budete vidět sami ten výkon a rychlost :) ... ... tak na scénu! Jedem! :) ... tak na scénu! Jedem! :)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies