Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Pinarello Dogma F8

Vytvořeno20.04.2017
Přijel k nám Chris Froome na BG FIT Froomey... Froomey... Myslím, že každý majitel tohoto kola, by se před nasednutím nejdříve pokochal krásou a čistým designem. Myslím, že každý majitel tohoto kola, by se před nasednutím nejdříve pokochal krásou a čistým designem. Zpět k tomu, proč jsme tady. Otisknout sedací kosti pro výběr správného sedla. Zpět k tomu, proč jsme tady. Otisknout sedací kosti pro výběr správného sedla. Tak jak to vypadá? Co tam našroubujem za sedlo :-) Tak jak to vypadá? Co tam našroubujem za sedlo :-) A je vybráno, ještě pořádně dotáhnout a můžeme do treter. A je vybráno, ještě pořádně dotáhnout a můžeme do treter. Hned od začátku do spurtu? Neee..ještě správnou výšku sedla. Hned od začátku do spurtu? Neee..ještě správnou výšku sedla. Dvakrát měř, jednou řež.. Úhel dobrý :-) Dvakrát měř, jednou řež.. Úhel dobrý :-) To se to jede, když Vám někdo točí nohama. Samozřejmě jde jen o další postup nastavení správné pozice kufrů. To se to jede, když Vám někdo točí nohama. Samozřejmě jde jen o další postup nastavení správné pozice kufrů. Někdy lidské oko prostě nestačí. Naštěstí náš kolega stále u sebe nosí vodováhu :-) Někdy lidské oko prostě nestačí. Naštěstí náš kolega stále u sebe nosí vodováhu :-) Nemusíte se bát, že Vám na kolo prostě něco namontujem jinak, pohýbeme s řidítky a sedlovkou a nashledanou. Všechno je s klienty v průběhu měření zvažováno a probíráno. Nemusíte se bát, že Vám na kolo prostě něco namontujem jinak, pohýbeme s řidítky a sedlovkou a nashledanou. Všechno je s klienty v průběhu měření zvažováno a probíráno. Ještě jeden odborný pohled jestli při šlapání není zřetelná nežádoucí rotace. Ještě jeden odborný pohled jestli při šlapání není zřetelná nežádoucí rotace. A jde se na měření představce. Možná to vypadá, že tahle poloha s tím nemá nic společného, ale opak je pravdou. Vaše flexibilita s pohodlím na kole úzce souvisí. A jde se na měření představce. Možná to vypadá, že tahle poloha s tím nemá nic společného, ale opak je pravdou. Vaše flexibilita s pohodlím na kole úzce souvisí. Že by nový představec? Naštěstí se jedná pouze o nástroj pro rychlé vychytání sklonu a délky budoucího představce. :-) Že by nový představec?
Naštěstí se jedná pouze o nástroj pro rychlé vychytání sklonu a délky budoucího představce. :-)
Tak takhle by to šlo. :) Na závěr Vám děkujeme, že využíváte našich služeb a ceníme si toho, že leckdy k nám vážíte cestu ne zrovna z blízkého okolí. Tak takhle by to šlo. :) Na závěr Vám děkujeme, že využíváte našich služeb a ceníme si toho, že leckdy k nám vážíte cestu ne zrovna z blízkého okolí.

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies