Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Wattmeter na bika?

Vytvořeno22.03.2017
Ano, umíme taky dodat a za rozumnou cenu je třeba k dispozici na klikách Shimano XT. Takže dále již jen krátce, stručně, úderně, jak říkali soudruzi na schůzích! :) A kdo je dobrej, ten to má v srdci, v nohou i v hlavě! Někteří to ovšem měli v prdeli! :) Jak na to jdou šampioni? Například česká mtb šampionka Karla Štěpánová? Už dávno se na to nechodí, jak se dřív říkalo, od lesa. Jak na to jdou šampioni? Například česká mtb šampionka Karla Štěpánová? Už dávno se na to nechodí, jak se dřív říkalo, od lesa. Dnes na to můžete jít třeba od nás z KOLOKRÁMu ...a v tomto případě s převody 1x11 speed :)! Dnes na to můžete jít třeba od nás z KOLOKRÁMu ...a v tomto případě s převody 1x11 speed :)! Ptáte se jak? No například s klikami XT s wattmetrem SRM pro trénink a zlepšení výkonu! Ptáte se jak? No například s klikami XT s wattmetrem SRM pro trénink a zlepšení výkonu! Cože? Jestli to funguje? Tak se třeba zeptejte právě jmenované ŠAMPIONKY ! :) Další otázky? Cože? Jestli to funguje? Tak se třeba zeptejte právě jmenované ŠAMPIONKY ! :) Další otázky?

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies