Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

All Star Basketball is a program for boys!

Vytvořeno15.03.2017
Trendem dnešní doby není jen neomezený ekonomický růst! Občas nám vyrostou i někteří cyklisté - do výšky! :) No a když provozujete půjčovnu kol v tak atraktivní destinaci, jakou je Mallorca, musíte počítat s tím, že na vaše dveře zaklepe i nějaký ten čahoun. Co potom? Základ je, být na to připravený. Jak se říká, štěstí přeje připraveným - tak i Z.Štybar a jeho tým počítá s tím, že klidně v rámci tréninku může přijet potrénovat team basketbalistů. Proto jsme v KOLOKRÁMu věnovali "mimořádnou směnu" stavbě kol Specialized Venge velikosti 61. Máte podobný problém? Další montážní směna může být pro vás! :) Kolik myslíte, že z těch špuntů vyroste dlouhánů? Kolik myslíte, že z těch špuntů vyroste dlouhánů? A k tomu ještě cyklistů??? A k tomu ještě cyklistů??? Tak já, jako baskeťák, si podobný kolo určitě pořídím. Velikost? To se teprve uvidí ... :-) Tak já, jako baskeťák, si podobný kolo určitě pořídím. Velikost? To se teprve uvidí ... :-) Když už jsme jich smontovali takovou hromadu, nezbylo tam "něco malýho" pro mne? Alespoň zatím, než povyrostu? :-) Když už jsme jich smontovali takovou hromadu, nezbylo tam "něco malýho" pro mne? Alespoň zatím, než povyrostu? :-)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies