Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

CIPO NK1K gold

Vytvořeno23.02.2017
CIPO NK1K gold http://www.kolokram.cz/ramy-silnicni/111873-ramova-sada-cipollini-nk1k-camouflage-grey-matt-l.html ... only time will tell ... ... only time will tell ... ... ano, pouze čas ukáže ... zda jste se rozhodli/nerozhodli správně/špatně - koupit x nekoupit :-) ... ano, pouze čas ukáže ... zda jste se rozhodli/nerozhodli správně/špatně - koupit x nekoupit :-) Tady to sice ukazuje cca čtvrt na jedenáct, ale ono už je spíš za minutu dvanáct! Kdo pozdě objedná, chvíli si počká ... ! Tady to sice ukazuje cca čtvrt na jedenáct, ale ono už je spíš za minutu dvanáct! Kdo pozdě objedná, chvíli si počká ... ! ... že na to zrovna nemáte? Tak co třeba: "... zlato, jó zlato, dolar či frank, tak jsem šel na to do "néšnl" bank!!!" :-) ... že na to zrovna nemáte? Tak co třeba: "... zlato, jó zlato, dolar či frank, tak jsem šel na to do "néšnl" bank!!!" :-) Sice byste se mohli takto dostat na šikmou plochu, ale uznejte, nestálo by to za to? Alespoň vy byste si mohli říct, narozdíl od ostatních, že jste alespoň chvíli byli v tom pověstném žitě ... :-) Sice byste se mohli takto dostat na šikmou plochu, ale uznejte, nestálo by to za to? Alespoň vy byste si mohli říct, narozdíl od ostatních, že jste alespoň chvíli byli v tom pověstném žitě ... :-) Hada z ráje se nám nepodařilo vyšťourat z díry, tak co tenhle/had(lat: cubanus librus) nenaláká vás na jablko hříchu??? Hada z ráje se nám nepodařilo vyšťourat z díry, tak co tenhle/had(lat: cubanus librus) nenaláká vás na jablko hříchu??? ... svůdné, hříšné myšlenky. Zlatýho "Čipa" jen tak někdo mít nebudeee! :-) ... svůdné, hříšné myšlenky. Zlatýho "Čipa" jen tak někdo mít nebudeee! :-) Tím ciferníkem se fakt nenechte zmást! Čas se krátí ... za chvíli bude odbíjet dvanáctá! :-) Tím ciferníkem se fakt nenechte zmást! Čas se krátí ... za chvíli bude odbíjet dvanáctá! :-)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies