Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

CIPO - Italian Champion!

Vytvořeno20.02.2017
Campionissimo italiano! http://www.kolokram.cz/ramy-silnicni/111872-ramova-sada-cipollini-rb1k-italian-champion-shiny-l.html Campionissimo italiano! Campionissimo italiano! Je libo šálek čaje nebo raději kávy? S šampionem??? Je libo šálek čaje nebo raději kávy? S šampionem??? KOLOKRÁM vás zve na příjemnou chvilku ve vybrané společnosti ve stylovém prostředí ... KOLOKRÁM vás zve na příjemnou chvilku ve vybrané společnosti ve stylovém prostředí ... ... i ty svíčky samozřejmě zapálíme. RB1K v trikoloře, v decentní bílé, to si zaslouží trochu toho bontonu ... ... i ty svíčky samozřejmě zapálíme. RB1K v trikoloře, v decentní bílé, to si zaslouží trochu toho bontonu ... Chápeme, že takové zvažování chce trochu toho klidu na přemýšlení. Nebo jste horkokrevní, jako ti jižani? Potom jenom bacha, až popadnete ten rám a budete si ho tisknout na prsa, že už jako vyrazíte - bacha na ten porcelán! :-) Chápeme, že takové zvažování chce trochu toho klidu na přemýšlení. Nebo jste horkokrevní, jako ti jižani? Potom jenom bacha, až popadnete ten rám a budete si ho tisknout na prsa, že už jako vyrazíte - bacha na ten porcelán! :-) ... nebyla by to škoda? ... nebyla by to škoda? ... dopito, rozhodnuto. Prázdné šálky, prázdná díra pro šlapací ústrojí - takže jedeme strojit a vy se pomalu koukejte oblékat, pojede se na švih ... :-) ... dopito, rozhodnuto. Prázdné šálky, prázdná díra pro šlapací ústrojí - takže jedeme strojit a vy se pomalu koukejte oblékat, pojede se na švih ... :-)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies