Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Pravá tvář imaginárních andělů, aneb anketa kolokrámských záložních sil IV.

Vytvořeno30.01.2017
Když surfujete po internetu a sháníte nějaký dárek, či nezbytnost k možnosti dalšího provozování vašeho koníčka, jsou v zásadě dvě možnosti. Jít po ceně, nebo kvalitě. Ta první je snadno ovlivnitelná konkurenčními cenami a stačí Vám k tomu trocha zkušeností s prací Googlu. Druhou je pak důvěra ve značku, opírající se o spolehlivost, kvalitu a důvěru zákazníka. To, že jste dočetli až sem znamená, že nepatříte k té "beztvaré" mase, jejímž jediným bohem je slovo "sleva“. My v Kolokrámu totiž nestavíme pouze na reklamních sloganech a snaze o ulovení zákazníka na vábničku výhodnější ceny, než jakou nabízí konkurence. My jsme totiž Kolokrám, firma s vlastní tváří. Dovolte nám tedy, abychom Vám postupně představili naše zaměstnance, ty, kteří se dnem i nocí starají o Vaši spokojenost, pečují o Vaši důvěru, nebo prostě dokáží nabízet takové služby, které Vám jinde chybí.

Čtvrtým pánem na holení je Honza Doležal alias Doldy :)....

- jaká byla tvoje cesta do Kolokrámu? Cesta byla dlouhá a složitá. Vtip je, že jsem cestu započal hned za kopcem v nedaleké Chřibské. A pak už to jelo, Jablonec nad Nisou, Liberec, Praha. A nakonec zase Liberec. Co všecko by člověk pro svůj koníček - sport - práci neudělal.   - jak dlouho už je Kolokrám tvým trvalým bydlištěm? Jasně že od doby, co křídla lebky udávají směr :D, ale s lebkou letím od října 2016.   - nežárlí manželka na tvoji práci? Každý by měl žárlit na moji práci.   - je to jen práce, nebo závislost/koníček? Do práce jsem nikdy nechodil, takže to spíš celou dobu bude to druhé.   - tvůj nejhorší zážitek/chvíle kdy by sis přál být na druhé straně zeměkoule? Věřím, že vše se děje z nějakého důvodu. Proto se peru s tím, co je teď a tady.   - raději mluvíš nebo preferuješ mailovou komunikaci? Přímý kontakt nic nenahradí.   - v čem vidíš svoji specializaci? V tom, že si na specializace příliš nehraji.   - dokážeš odhadnout, kdy se tě snaží zákazník doběhnout? Poznám to ihned.   - Tvůj nejdelší pracovní den (výstava/non stop setrvání v procesu)? Těžko říct, ale vzpomínám si na den, kdy jsem stál 15 hodin v dílně.   - co by sis vzal na pustý ostrov kromě pracovního mobilu? Katalog 2017.   - jak vidíš podobu internetového prodeje za kupříkladu deset let? Doufám, že už nebude žádný internetový prodej. Raději, kdyby se každý u nás zastavil osobně.   - vzpomínáš na svůj první den v Kolokrámu? Velice dobře, jako návrat z dlouhého výletu zpět domů.   - co bys označil jako svůj nejlepší obchod? Takový, když se směje člověk před pultem i ten za ním.   - punk nebo disco? Jedině disco, ale rozjet tam pořádný pogo.   - tequila nebo ionťák? Ionťák, a pak tequila.   - dovolená v Karbiku, nebo účast na Paříž Roubaix? To je snad jasný :))   - Kuba, nebo Cuba Libre? Cuba Libre   - píchačky, nebo dokončení úkolu? To je taky zcela jasný. To bych tu už dávno nebyl.   kolokram-jan-dolezal-doldy-1 kolokram-jan-dolezal-doldy-2 kolokram-jan-dolezal-doldy-3 kolokram-jan-dolezal-doldy-4 kolokram-jan-dolezal-doldy-5

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies