Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

PINARELLO DOGMA

Vytvořeno12.01.2017
PINARELLO DOGMA PINARELLO DOGMA – tenhle kousek už jste měli možnost v malé ochutnávce zahlédnout. PINARELLO DOGMA – tenhle kousek už jste měli možnost v malé ochutnávce zahlédnout. Je to přesně on – limitovaná edice – tenhle kousek dostal Froomie v cíli TdF! Je to přesně on – limitovaná edice – tenhle kousek dostal Froomie v cíli TdF! A my už známe budoucího šťastlivce! To znamená, že už je v přípravném stadiu/čekání na ustrojení. A my už známe budoucího šťastlivce! To znamená, že už je v přípravném stadiu/čekání na ustrojení. Moc takových kousků nebude … Moc takových kousků nebude … … takže je to také vaše srdeční záležitost, … … takže je to také vaše srdeční záležitost, … … tak se rychle, … … tak se rychle, … … ale opravdu rychle(!), …(ať vám ho ten čert kříženej s nosorožcem neodnese :) ) … ale opravdu rychle(!), …(ať vám ho ten čert kříženej s nosorožcem neodnese :) ) … rozhodněte! … rozhodněte! A vychutnáte si ten pocit, jaké to je, šlapat jako za stáj SKY! A vychutnáte si ten pocit, jaké to je, šlapat jako za stáj SKY! Jedenáct ! – jinak už to dnes ani nejde! :-) Jedenáct ! – jinak už to dnes ani nejde! :-) Tak honem, kliky, převodníky sem! Tak honem, kliky, převodníky sem! Bude to ladit, až pofrčí mezi slunečnicemi … Bude to ladit, až pofrčí mezi slunečnicemi … Určitě by stálo za to, prohnat ho krajinou, kudy projíždí TdF. Určitě by stálo za to, prohnat ho krajinou, kudy projíždí TdF. A sedlovka určitě nemusí trčet tolik, jako Chrisovi! Jistě se najde i nějaká rozumnější velikost :). A sedlovka určitě nemusí trčet tolik, jako Chrisovi! Jistě se najde i nějaká rozumnější velikost :). Nedáte mu žlutý galusky? Nedáte mu žlutý galusky? I mravenci na silnici si to můžou přečíst … I mravenci na silnici si to můžou přečíst … … že je to speciální nástroj, … … že je to speciální nástroj, … … kterým se bude moct pochlubit jenom pár vyvolených! Tak co? … kterým se bude moct pochlubit jenom pár vyvolených! Tak co?

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies