Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Běh, rychloběh :) - report nám zamrzl někde po cestě.

Vytvořeno09.01.2017
Rok se s rokem sešel, skončila stará předsevzetí (povětšinou neúspěšná), nastal čas postavit se novým závazků, obzorům. A jak již velí tradice, novoroční start na běhu okolo Máchova jezera se pro některé členy kolokrámnické smečky stal více méně povinností. Jako každý rok se v Doksech, v první lednový den, sešlo na startovní čáře více než sto běžců. Někteří s ambicemi, někteří vypotit silvestrovské oslavy a někteří si dorazili jen tak zaběhat. Mácháč naštěstí není Lipno, takže oběhnout ho dá dohromady necelých 13 km. Při ostřejším tempu je za 45 min po „šichtě“. Letos nám konečně přálo počasí, sice mrzlo jak v Rusku, ale za to asfalt byl čistý bez ledovky, případně zmrzlého sněhu. Za daných (klimatických) podmínek, zněl rozkaz jasně: útok na osobák. A taky že jo. Hned od startu ostré koleno a dlouhý krok! Nakonec po relativně „pohodovém“ běhu jsem mohl v cíli zmáčknout hodinky s úsměvem na rtech, úkol se splnit podařilo :). Jirka letos v nové kategorii taky nezahálel a domů si odvezl bronzovou „placku“. Povím Vám, není špatné si takhle hnedka z kraje roku „nalít krev do žil“ a namotivovat se do dalšího tréninku. Váš Rychlonožka Jak jsem psal, ostré koleno ... Jak jsem psal, ostré koleno ... ... a dlouhý krok ... ... a dlouhý krok ... ... a zde o něco kratší krok ... ... a zde o něco kratší krok ... ... ale bronzový! ... ale bronzový!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies