Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Parlee Altum 2017

Vytvořeno06.01.2017
Období inventur, nekonečné počítání, třídění, přeceňování, upřesňování, …. nepříjemná práce! Samozřejmě se při tom všem také připomenou kostlivci ve skříni – nedokončené a rozpracované stavby, komponenty připravené k montáži na tu či onu rámovou sadu, kompletní krasavci, připravení pro zákazníky i zapomenuté a neprávem opomíjené kousky, na které občas narazíme při vymetání pavučin z koutů. PARLEE ALTUM 2017 – tak tady už je prodáno. Teď už jen najít čas a konečně zkompletovat, ať je zase o jednoho šťastlivce víc. PARLEE ALTUM 2017 – tak tady už je prodáno. Teď už jen najít čas a konečně zkompletovat, ať je zase o jednoho šťastlivce víc. Precizní ruční práce pro znalce a labužníky! Standardní katalogové provedení pro tento rok. Precizní ruční práce pro znalce a labužníky! Standardní katalogové provedení pro tento rok. A opět, jako vždy, fantazii se meze nekladou! Je možné jakkoliv barevně dokrášlit – jakmile bude hotovo, rádi se s vámi o výsledek podělíme :) ... A opět, jako vždy, fantazii se meze nekladou! Je možné jakkoliv barevně dokrášlit – jakmile bude hotovo, rádi se s vámi o výsledek podělíme :) ... Logo dává na vědomí, že je to ne moc často vídaný kousek. Logo dává na vědomí, že je to ne moc často vídaný kousek. O kvalitách rámu netřeba vést debaty, tak už jen odhadovat, čím bude nakonec ustrojen … O kvalitách rámu netřeba vést debaty, tak už jen odhadovat, čím bude nakonec ustrojen … … co sem upneme??? … co sem upneme??? Čím budeme brzdit? Čím budeme brzdit? Čím řadit? A jak – budou tam lanka nebo káblíky? :-) Čím řadit? A jak – budou tam lanka nebo káblíky? :-) Zůstane i vše ostatní v decentních šedočerných barvách nebo se dostane i na něco pestřejšího? Zůstane i vše ostatní v decentních šedočerných barvách nebo se dostane i na něco pestřejšího? Sice by to byla škoda, ale dal by se klidně i jen tak vystavovat v nějaké vitrině v pánském pokoji. Sice by to byla škoda, ale dal by se klidně i jen tak vystavovat v nějaké vitrině v pánském pokoji. Budeme zkracovat? :-) Budeme zkracovat? :-) Krásné kousky s puncem originality. Krásné kousky s puncem originality. V jednoduchosti je krása! :-) V jednoduchosti je krása! :-)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies