Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Silvestrák

Vytvořeno02.01.2017
Na Silvestra se dá dělat spousta věcí. Většina lidí bilancuje uplynulý rok, přes svátky se cpe dobrotami a kouká na pohádky. U nás na severu je však jednou z alternativ vyrazit na Silvestra do Varnsdorfu, kde se každoročně koná velmi populární silvestrovský běh, a k tomu se pořádá již několik let v centru města i MTB kriterium. Letos jsem pojal zimní přípravu trošku poctivěji a nenabral ani kilo a najezdil k tomu i slušnou porci kvalitních kilometrů. Ráno jsem proto kouknul na teploměr a řekl si, jedu se mrknout do Vanďáku na kole a uvidím :). Přes sousední Německo to mám z rodného Rumburku pár kiláků, takže to bude ideální rozjetí. Počasí bylo letos úplně parádní! Lehce pod nulou a zcela jasno a slunečno. Takže po příjezdu na místo činu jsem měl jasno i já - zkusím si kriťák , a když mě neurvou z háku a přivezou si mě do spurtu mohlo by to i vyjít na bednu :). Letos chci vyhrát, mám co slavit. Před několika dny narozená dcerka Mariánka si přece zaslouží na krk medaili :)! Tak kdy jindy, když néé teď! Konkurence se sešla docela slušná. Na startu nás stálo asi 30 kusů všech věkových kategorií. Závod probíhá, jak jsem již psal v centru města, se startem a cílem na náměstí. Každý rok je zde parádní atmosféra. Je to takové klasické kritérium, a to mi vždycky chutnalo. Žádný velký kopec a do cíle necelých 300 metrů spurt, navíc z kopce :). Kdysi dávno můj starý přítel Jirka Fůs říkával, že pokud si ho přivezou soupeři do spurtu, tak "jedou jen o druhé místo"! A tak to nakonec dopadlo i letos v mém případě :). Takže to bylo hezky sportovně strávené dopoledne a příjemně započatý silvestrovský den. Říká se, jak všichni dobře znáte ...."jak na Nový rok, tak po celý rok". Byl bych proto rád, kdyby toto pořekadlo šlo posunout o jeden den dopředu :)! Snad to bude platit i pro Kolokrám, mé kolegy závodníky s okřídlenou lebkou na zádech, pro naše respektované soupeře, ale i pro Vás všechny - naše fanoušky, kamarády a přátele! Hodně potřebného zdraví a štěstí! Váš velmi :) občasný dopisovatel Libor Mazlík Bartůněk kolokram-silvestrak-libor-bartunek-1 kolokram-silvestrak-libor-bartunek2 kolokram-silvestrak-libor-bartunek-3

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies