Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Pravá tvář imaginárních andělů, aneb anketa kolokrámských záložních sil I.

Vytvořeno30.12.2016
Když surfujete po internetu a sháníte nějaký dárek, či nezbytnost k možnosti dalšího provozování vašeho koníčka, jsou v zásadě dvě možnosti. Jít po ceně, nebo kvalitě. Ta první je snadno ovlivnitelná konkurenčními cenami a stačí Vám k tomu trocha zkušeností s prací Googlu. Druhou je pak důvěra ve značku, opírající se o spolehlivost, kvalitu a důvěru zákazníka.To, že jste dočetli až sem znamená, že nepatříte k té "beztvaré" mase, jejímž jediným bohem je slovo "sleva“. My v Kolokrámu totiž nestavíme pouze na reklamních sloganech a snaze o ulovení zákazníka na vábničku výhodnější ceny, než jakou nabízí konkurence. My jsme totiž Kolokrám, firma s vlastní tváří. Dovolte nám tedy, abychom Vám postupně představili naše zaměstnance, ty, kteří se dnem i nocí starají o Vaši spokojenost, pečují o Vaši důvěru, nebo prostě dokáží nabízet takové služby, které Vám jinde chybí.

Postavou dneška je: Lukáš Bureš, alias všemi přezdívaný Burák

- jaká byla tvoje cesta do Kolokrámu? Pomocí šuškandy se Jakub Svoboda doslechl, že v zapadlém obchůdku v České Lípě, zahálí můj obchodní talent.   - jak dlouho už je Kolokrám tvým trvalým bydlištěm? Jářku... od 1.9.2008   - nežárlí manželka na tvoji práci? Každý den.   - je to jen práce, nebo závislost/koníček? POSEDLOST!!!   - tvůj nejhorší zážitek/chvíle kdy by sis přál být na druhé straně zeměkoule? Nepamatuji se.   - raději mluvíš nebo preferuješ mailovou komunikaci? Já jsem taková kecka. Takže raději používám svůj zobák.   - v čem vidíš svoji specializaci? Že vím od každého dost, a to co nevím si umím najít.   - dokážeš odhadnout, kdy se tě snaží zákazník doběhnout? Takové zákazníky Kolokrám nemá. Ale určitě bych to poznal.   - Tvůj nejdelší pracovní den (výstava/non stop setrvání v procesu)? Poslední výstava v Brně. Od úterý do nedělní noci a asi patnáct hodin spánku dohromady. Byla to pompézní jízda.   - co by sis vzal na pustý ostrov kromě pracovního mobilu? Pracovní počítač.   - jak vidíš podobu internetového prodeje za kupříkladu deset let? Zákazníci budou náročnější. Nejnižší cena nebude nedůležitější, ale rozhodovat bude komplexní péče. Věřím, že na to jsme připraveni.   - vzpomínáš na svůj první den v Kolokrámu? Valil jsem bulvy. Ocitl jsem se úplně v jiném světě. Všude vládla pohoda a mír.   - co bys označil jako svůj nejlepší obchod? Já vše v Kolokrámu beru jako týmovou práci. Ale za jednu z nej věcí, která se nám povedla, považuji liberecký Concept Store.   - punk nebo disco? ROCK   - tequila nebo ionťák? ????, vždy preferuji čistou vodu.   - dovolená v Karibiku, nebo účast na Paříž Roubaix? Severní Francie je lákadlo jako hrom.   - Kuba, nebo Cuba Libre? Nové Město na Moravě a pivo Otakar z Poličky.   - píchačky, nebo dokončení úkolu? Píchačka určitě, ale nejdřív musí být práce hotová   kolokram-tvare-lukas-bures-alias-burak-1 kolokram-tvare-lukas-bures-alias-burak-2 kolokram-tvare-lukas-bures-alias-burak-3

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies