Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

GIOVANNI "NANI" PINARELLO, na skok …

Vytvořeno05.12.2016
Další ze zakázkových staveb má svůj základní kámen ... ... tím základním kamenem bude rámová sada Pinarello Dogma F8 ... ... tím základním kamenem bude rámová sada Pinarello Dogma F8 ... ... svým specifickým agresivním designem ... ... svým specifickým agresivním designem ... ... zaujme nejednoho vyznavače cyklistiky ... ... zaujme nejednoho vyznavače cyklistiky ... ... jedná se o "kopii" kola, které sedlá několilkanásobný vítěz Staré dámy ... ... jedná se o "kopii" kola, které sedlá několilkanásobný vítěz Staré dámy ... ... Brit Chris Froome, jezdící za stáj SKY ... ... Brit Chris Froome, jezdící za stáj SKY ... ... který se narodil v Keni a vyrůstal v Jihoafrické republice ... ... který se narodil v Keni a vyrůstal v Jihoafrické republice ... ... od roku 2010 jezdí za již zmiňovanou silniční stáj SKY ... ... od roku 2010 jezdí za již zmiňovanou silniční stáj SKY ... ... někdo rád tyto extravagantní rámy ... ... někdo rád tyto extravagantní rámy ... ... někdo méně ... ... někdo méně ... ... ale proti gustu žádný dišputát ... ... ale proti gustu žádný dišputát ... ... u nás v Kolokrámu Vám splníme Vaše sny a vánoční čas se blíží :-) ... u nás v Kolokrámu Vám splníme Vaše sny a vánoční čas se blíží :-)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies