Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Komiksová návštěva ...

Vytvořeno29.11.2016
... aneb v rie:sel designu to buble barvičkama ... http://www.kolokram.cz/263_rie-sel-design ... už jsme tu, už jsme tu, postrach hypermaketu :) ... ... už jsme tu, už jsme tu, postrach hypermaketu :) ... ... kolokrámnická smečka klepe na vrátka ... ... kolokrámnická smečka klepe na vrátka ... ... krásné, čisté prostory, tak se to líbí i nám :) ... ... krásné, čisté prostory, tak se to líbí i nám :) ... ... meine schöne Blume :) ... ... meine schöne Blume :) ... ... tohle je však jiná práce, pečlivá! "No moc nekoukej, vidíš, kde mám zadek :)" ... ... tohle je však jiná práce, pečlivá! "No moc nekoukej, vidíš, kde mám zadek :)" ... ... my v Kolokrámu pro Vás také chystáme několik vychytávek ... ... my v Kolokrámu pro Vás také chystáme několik vychytávek ... ... třeba někoho zaujme klasika ... ... třeba někoho zaujme klasika ... ... klasika okořeněná špetkou něčeho extravagantního ... ... klasika okořeněná špetkou něčeho extravagantního ... ... někdo má rád úplnou pecku! ... ... někdo má rád úplnou pecku! ... ... návštěva, či jak to popsat se nesla v dobrém duchu Kolokrámovice a Rieslovice :) ... ... návštěva, či jak to popsat se nesla v dobrém duchu Kolokrámovice a Rieslovice :) ... ... čapka s nápadem ... ... čapka s nápadem ... ... yes! Oči, kam se podíváš ... ... yes! Oči, kam se podíváš ... ... najdi rám ... ... najdi rám ... ... už ho máš? ... ... už ho máš? ... ... aneb jak si vyhrát s dveřmi :) ... ... aneb jak si vyhrát s dveřmi :) ... ... tohle a mnohem víc, to je rie:sel design ... ... tohle a mnohem víc, to je rie:sel design ... ... kluci šikovní ... ... kluci šikovní ... ... on-line pozdrav od závoďáků :) ... ... on-line pozdrav od závoďáků :) ... ... no, co s tím? ... ... no, co s tím? ... ... opravíme? Ruce pryč ... ... opravíme? Ruce pryč ... ... chlapi, to mi hlava nebere :) ... ... chlapi, to mi hlava nebere :) ... ... Tschüssie! Bylo to fajn! ... Tschüssie! Bylo to fajn!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies