Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

MEMENTO BICICLETTA !

Vytvořeno07.11.2016
Dny se krátí, nastává čas dlouhých podzimních večerů a s nimi přichází čas i na nějaké to rozjímání a vzpomínání. Na co jiného bychom měli my, cyklisté, vzpomínat a hlavně (!) nezapomínat, než na stroje z minulosti, předchůdce těch, které nám dnes dělají radost. Máme pro vás připravený miniseriál na pokračování, kde si můžete prohlédnout něco málo z toho, co se kdysi prohánělo po silnicích a klopených oválech, jako třeba hned tenhle první krasavec. Pojďte se tedy dívat s námi. (a třeba si k tomu jako kulisu pusťte např.: https://www.youtube.com/watch?v=m8_K9O52DrM ) Zde jsou připraveni hrdinové našich KOLOKRÁMských večerníčků :-) Zde jsou připraveni hrdinové našich KOLOKRÁMských večerníčků :-) Jak vidíte, bude o čem “vysílat”! Jak vidíte, bude o čem “vysílat”! Byla jednou jedna dráhovka, jmenovala se Favorit … Byla jednou jedna dráhovka, jmenovala se Favorit … Kolik z vás by si dnes vědělo rady s klipsnami? Kdy povolit, kdy zase přitáhnout – a jak moc…? :-) Kolik z vás by si dnes vědělo rady s klipsnami? Kdy povolit, kdy zase přitáhnout – a jak moc…? :-) Sedlo už má něco za sebou, ale logo legendární značky je stále čitelné! To bejvávalo něco!!! Sedlo už má něco za sebou, ale logo legendární značky je stále čitelné! To bejvávalo něco!!! O téhle značce je taky zbytečné mezi znalci něco připomínat! To byla prostě záruka nejvyšší kvality trubek. O téhle značce je taky zbytečné mezi znalci něco připomínat! To byla prostě záruka nejvyšší kvality trubek. A hned tu máme další logo – kdo by neznal starý, dobrý Favorit?! Pokochejte se pohledem na detail stavby. A hned tu máme další logo – kdo by neznal starý, dobrý Favorit?! Pokochejte se pohledem na detail stavby. Cinelli … vlhnou mi oči! Cinelli … vlhnou mi oči! Parádička na obloucích. Parádička na obloucích. Tyhle vysoké náby, to byl svého času hit! Tyhle vysoké náby, to byl svého času hit! Poctivý Mavic, záruka pevného ráfku. Je vidět, že komplet je poskládaný z TOP materiálů. Poctivý Mavic, záruka pevného ráfku. Je vidět, že komplet je poskládaný z TOP materiálů. Vzdušná, ale pevná zadní stavba. Vzdušná, ale pevná zadní stavba. Všimněte si převodníku – je to kus materiálu! Však taky ti chlapi, co je roztáčeli, byli řádní pořízci! To muselo něco vydržet. Najděte si někde dobové fotografie Antona Tkáče nebo jeho rivala Daniela Morelona! Všimněte si převodníku – je to kus materiálu! Však taky ti chlapi, co je roztáčeli, byli řádní pořízci! To muselo něco vydržet. Najděte si někde dobové fotografie Antona Tkáče nebo jeho rivala Daniela Morelona!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies