Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Zakázková stavba - Cipollini RB800 Anthracite

Vytvořeno14.10.2016
TIK TAK TIK TAK ... Odkaz: http://www.kolokram.cz/silnicni-kola/38164-silnicni-kolo-cipollini-rb800-super-record-bora-ultra-50-m.html ... máme tu další z neotřelých nabídek zakázkových staveb ... ... máme tu další z neotřelých nabídek zakázkových staveb ... ... stačí Vám pouze jedno oko, abyste spatřili tuto nevšední nabídku, všedního dne ... ... stačí Vám pouze jedno oko, abyste spatřili tuto nevšední nabídku, všedního dne ... ... čas letí, tak ať Vám neuteče :) ... ... čas letí, tak ať Vám neuteče :) ... ... nebo spíš neujede, kola Bora Ultra letí o 106 :) ... ... nebo spíš neujede, kola Bora Ultra letí o 106 :) ... ... vše je relativní, kupit si dnes můžete cokoliv. ale ne kdekoliv ... ... vše je relativní, kupit si dnes můžete cokoliv. ale ne kdekoliv ... ... u nás máte vždy zaručen 100% přístup k Vám, jako našim zákazníkům! ... u nás máte vždy zaručen 100% přístup k Vám, jako našim zákazníkům!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies