Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Zakázková stavba - Cipollini RB800 Yellow

Vytvořeno11.10.2016
Už týden prší. Chcete si zpříjemnit podzim slunečními paprsky tak trochu z jiného soudku? Tady máte jednu možnost ... Odkaz: http://www.kolokram.cz/silnicni-kola/38162-silnicni-kolo-cipollini-rb800-dura-ace-mavic-ksyrium-elite-m.html   ... další speciální nabídka našich skladových kol ze stáje "Marka Cibulky" ... ... další speciální nabídka našich skladových kol ze stáje "Marka Cibulky" ... ... rozjasněte svou mysl a tvář ... ... rozjasněte svou mysl a tvář ... ... paprsky jsou zde sice trochu jiné :) ... ... paprsky jsou zde sice trochu jiné :) ... ... ale radost z jízdy Vám to rozhodně nevezme ... ... ale radost z jízdy Vám to rozhodně nevezme ... ... tak jdete do toho? Potom vítejte v klubu výjimečných zážitků a možností. ... tak jdete do toho? Potom vítejte v klubu výjimečných zážitků a možností.

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies