Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Zakázková stavba - Specialized S-Works Tarmac Tinkoff Saxo

Vytvořeno03.10.2016
Tým Saxo Tinkoff sice končí na své scéně, ale jeho příznivci můžou i nadále jezdit na speciálech stejně jako závoďáci nejvyššího kalibru. Máme tu pro Vás také jeden kousek z dílny Kolokrámu. Foto je ilustrační. http://www.kolokram.cz/silnicni-kola/51468-silnicni-kolo-specialized-s-works-tarmac-tinkof-saxo-ultegra-di2-2016-56.html Značka Specialized i nadále válcuje světový trh ... Značka Specialized i nadále válcuje světový trh ... ... je to způsobeno vývojem, marketingem a těmi správnými lidmi na pravém místě ... ... je to způsobeno vývojem, marketingem a těmi správnými lidmi na pravém místě ... ... my v Kolokrámu to máme podobně. Také se pro Vás snažíme udělat maximum k Vaší spokojenosti. ... my v Kolokrámu to máme podobně. Také se pro Vás snažíme udělat maximum k Vaší spokojenosti.

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies