Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Eurobike 2017 - zastavení deváté

Vytvořeno19.09.2016
Byli jste u nás na stánku při veletrhu For Bikes v Praze na jaře? Mohli jste si všimnou jednoho bílého designového oře, pokud tedy zrovna nebyl v obklopení davu lidí, ochomítajících se kolem dokola. Na letošním Eurobike právě tato značka - RIE:SEL DESIGN vystavovala a my, jelikož jsme puntičkáři a vyznavači designových věcí, další z cest mířila právě k jejich stánku. Tak to s námi pojďte omrknout, některé z věcí budou již brzy k vidění i u nás na Kolokrámu. Příjemnou jízdu barvičkami! Tak jo, vítejte u nás ... Tak jo, vítejte u nás ... ... představujeme Vám německou firmu, která hraje barvičkami o 106 ... ... představujeme Vám německou firmu, která hraje barvičkami o 106 ... ... je velmi specifická, tudíž ji snad nikdo nezkopíruje ... ... je velmi specifická, tudíž ji snad nikdo nezkopíruje ... ... pánové, na čem se rádi vozíte? ... ... pánové, na čem se rádi vozíte? ... ... stánek opravdu poutal pozornost nejednoho návštěvníka ... ... stánek opravdu poutal pozornost nejednoho návštěvníka ... ... výběr sortimentu je rozmanitý ... ... výběr sortimentu je rozmanitý ... ... a nebo tohle? ... ... a nebo tohle? ... ... ve fantazii se meze nekladou ... ... ve fantazii se meze nekladou ... ... je libo blatníček na silničku? ... ... je libo blatníček na silničku? ... ... či na bika? ... ... či na bika? ... ... kluci německý jsou fajn a zase jsme je rádi viděli, dostali od nás malý prezent :) ... ... kluci německý jsou fajn a zase jsme je rádi viděli, dostali od nás malý prezent :) ... ... vyrážíme do světa příšerek ... ... vyrážíme do světa příšerek ... ... držte si klobouky! ... držte si klobouky!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies