Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Eurobike 2017 - zastavení osmé

Vytvořeno15.09.2016
MALOJA - oslava 10. narozenin Pokud někdo ještě neví, odkud vítr vane, jedná se o německého výrobce sportovního oblečení. Značka Maloja je designovým zjevením na trhu sportovního i fashion oblečení. To vše při zachování maximální funkčnosti a především kvality. Letošní kolekce nazvaná Mount Ten, která je vyvedená k deseti letům existence značky. Kolekce je prošpikována nejrůznějšími sportovními, outdoorovými modely, které jsou nejen funkční, ale i krásné. Spousta modelů je vhodných i pro jiné typy sportů a jsou univerzálně využitelné po celý rok. Celá kolekce je již tradičně laděna do stejných odstínů barev, aby se jednotlivé kousky daly dobře kombinovat. Pojďte s námi tedy kouknout nové kolekci na "zoubek" ... Vítejte v autentickém dřevěném domečku ... Vítejte v autentickém dřevěném domečku ... ... vítejte v Maloja showroomu ... ... vítejte v Maloja showroomu ... ... víc hlav, víc ví :), aneb naše společná debata s Danielem a představení kompletní kolekce ... ... víc hlav, víc ví :), aneb naše společná debata s Danielem a představení kompletní kolekce ... ... dámy mají přednost ... ... dámy mají přednost ... ... toto nepsané pravidlo i u nás vítězí a my se zaměřujeme první na ně ... ... toto nepsané pravidlo i u nás vítězí a my se zaměřujeme první na ně ... ... každý jeden kousek = originál ... ... každý jeden kousek = originál ... ... kolekce je opravdu jiná než byste si mohli ve svých představách mnohdy vyfantazírovat ... ... kolekce je opravdu jiná než byste si mohli ve svých představách mnohdy vyfantazírovat ... ... a ohlasy i u opačného pohlaví, palec nahoru :) ... ... a ohlasy i u opačného pohlaví, palec nahoru :) ... ... Maloja, kam se podíváš ... ... Maloja, kam se podíváš ... ... pánové, abyste neřekli ... ... pánové, abyste neřekli ... ... vrhneme se i na Vás ... ... vrhneme se i na Vás ... ... je libo květinu pro Vaši milou? ... ... je libo květinu pro Vaši milou? ... ... v chaloupce to bylo jako rojení mravenců před bouřkou ... ... v chaloupce to bylo jako rojení mravenců před bouřkou ... ... novou kolekci pro Vás budeme mít na našich obchodech v březnu 2017 ... ... novou kolekci pro Vás budeme mít na našich obchodech v březnu 2017 ... ... můžete se na ni těšit ... ... můžete se na ni těšit ... ... tady se hraje na detaily ... ... tady se hraje na detaily ... ... je-libo košula? ... ... je-libo košula? ... ... "na tramvaji vlajky vlají, mír volají, mír volají" .... ... "na tramvaji vlajky vlají, mír volají, mír volají" .... ... už mě to hlava nebere, ňaf ... ... už mě to hlava nebere, ňaf ... ... balíme kufry ... ... balíme kufry ... ... jdeme o dům dál a děkujeme za prezentaci. ... jdeme o dům dál a děkujeme za prezentaci.

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies