Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Kolochrám žije, aneb střípky z Letňan potřetí

Vytvořeno01.04.2016
Furt jedeme bomby Jeden i druhej nedávno utekli hrobníkovi z lopaty. Tak copak nám to naservírujou? Rakvičky se šlehačkou! :-) Jeden i druhej nedávno utekli hrobníkovi z lopaty. Tak copak nám to naservírujou? Rakvičky se šlehačkou! :-) Ale to jsme trošku přeskočili abysme vás jen nalákali - zpátky v čase: Zatímco na stánek se stavil pokecat Bínič. Ale to jsme trošku přeskočili abysme vás jen nalákali - zpátky v čase: Zatímco na stánek se stavil pokecat Bínič. Za Honzou Sýkorkou se stavil Honza Kopka. Za Honzou Sýkorkou se stavil Honza Kopka. A zatímco se vevnitř vesele fotilo. A zatímco se vevnitř vesele fotilo. Samozřejmě i s panem šéfem, nebo více šéfy... Samozřejmě i s panem šéfem, nebo více šéfy... Jirka Ježek si to rozdával s obounožkama na kriťasu kolem výstaviska. Jirka Ježek si to rozdával s obounožkama na kriťasu kolem výstaviska. Celkem to klukům svištělo, takže se bylo na co dívat. Celkem to klukům svištělo, takže se bylo na co dívat. Ale vevnitř, tam rozhodně taky. Ale vevnitř, tam rozhodně taky. Měli jsme něco pro zkušenější... Měli jsme něco pro zkušenější... i mladší jezdce. i mladší jezdce. A tak zatímco Vojta Hačecký vyhrával... A tak zatímco Vojta Hačecký vyhrával... Jirka už zvládal rozdávat úsměvy na všechny strany. Jirka už zvládal rozdávat úsměvy na všechny strany. Selfíčka a společné fotky. Selfíčka a společné fotky. Honza Sýkora chtěl původně fotku jen se Soničkou, ale nějak jsme se nepochopili, tak tu máte Ježkovy se Sýkorkou dohromady... Slušný zvěřinec! Honza Sýkora chtěl původně fotku jen se Soničkou, ale nějak jsme se nepochopili, tak tu máte Ježkovy se Sýkorkou dohromady... Slušný zvěřinec! Tohle všechno se děje na Kolokrámnickém stánku. A zítra - zítra to bude ještě větší mazec! Tohle všechno se děje na Kolokrámnickém stánku. A zítra - zítra to bude ještě větší mazec!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies