Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Kolochrám žije, aneb střípky z Letňan podruhé

Vytvořeno01.04.2016
Jedeme bomby Na stánku se nám to začíná hemžit zajímavými osobnostmi. Na stánku se nám to začíná hemžit zajímavými osobnostmi. Na kávu se stavilo i legendární trenérské duo. Na kávu se stavilo i legendární trenérské duo. A není divu že jsme jistě spoustu důležitých lidí minuli. A není divu že jsme jistě spoustu důležitých lidí minuli. Okukovali jsme i Terezu Huříkovou která také zašla na šálek Hausbrandtovy kávy. Okukovali jsme i Terezu Huříkovou která také zašla na šálek Hausbrandtovy kávy. Věnujeme se dámám. Věnujeme se dámám. A když pánům věnujeme kolokrámnické tričko, leckterý neváhá shodit bílou košili. A když pánům věnujeme kolokrámnické tričko, leckterý neváhá shodit bílou košili. Našim zákazníkům rádi uděláme radost. Našim zákazníkům rádi uděláme radost. We bike it! Kolokrám. We bike it! Kolokrám.

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies