Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Jak se staví Kolochrám, aneb střípky z Letňan počtvrté

Vytvořeno01.04.2016
Zápisky z tábora lebkovitých Prý děláme málo fotek. Tak teď už přisolíme... Výstavka získává solidní obrysy a oko návštěvníkovo má čem spočinout. Prý děláme málo fotek. Tak teď už přisolíme... Výstavka získává solidní obrysy a oko návštěvníkovo má čem spočinout. Ovšem naše oči už vidí všelicos - a poněkud zastřeně... Ovšem naše oči už vidí všelicos - a poněkud zastřeně... Josh z firmy Parlee přiletěl odpoledne z júesej. Vypadá s naší výstavkou a stavbami kol na rámech Parlee spokojený. Je 22:31, právě vzal do ruky vysavač a šmejdí a pomáhá vypilovávat expozici. Bude to all right. Thanks Josh! Thanks man! Josh z firmy Parlee přiletěl odpoledne z júesej. Vypadá s naší výstavkou a stavbami kol na rámech Parlee spokojený. Je 22:31, právě vzal do ruky vysavač a šmejdí a pomáhá vypilovávat expozici. Bude to all right. Thanks Josh! Thanks man! I když to někdy nemáme lehký, kola lehká stavíme. I když to někdy nemáme lehký, kola lehká stavíme. A taky rychlá. Italská a od Maria jsou vždycky rychlá. A taky rychlá. Italská a od Maria jsou vždycky rychlá. Diamantové tretry v zářivých barvičkách už mají své stojany. Diamantové tretry v zářivých barvičkách už mají své stojany. Teď kam nacpat všechny ty kola. Teď kam nacpat všechny ty kola. Už jsme obeskládali i pány cyklisty, legendy. Už jsme obeskládali i pány cyklisty, legendy. Živoucí legendou je i Zdeněk Štybar, jehož mistrovskou krosku si u nás taky můžete prohlédnout. Živoucí legendou je i Zdeněk Štybar, jehož mistrovskou krosku si u nás taky můžete prohlédnout. Stejně jako stroj dalšího mistra - Petera Sagana. Stejně jako stroj dalšího mistra - Petera Sagana. Jestli jsou některý kola rychlý a některý rychlejší už od pohledu, tak tohle vypadá jako sakra moc rychlý. Jestli jsou některý kola rychlý a některý rychlejší už od pohledu, tak tohle vypadá jako sakra moc rychlý. Rychlí byli ve své době i pánové, kteří se sejdou v sobotu na našem stánku. Fišera, Daler, Smolík, Doležel... a jejich dobová kol. Radost a příběh. Rychlí byli ve své době i pánové, kteří se sejdou v sobotu na našem stánku. Fišera, Daler, Smolík, Doležel... a jejich dobová kol. Radost a příběh. Vše dostává konečné obrysy. Vše dostává konečné obrysy. I koutek Spešlův. I koutek Spešlův. A Oakleyův. A Oakleyův. Ovšem tohle... to chytí za srdce. Ovšem tohle... to chytí za srdce.

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies