Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Jak se staví Kolochrám, aneb střípky z Letňan poprvé

Vytvořeno31.03.2016
Zápisky z tábora lebkovitých Než začnete něco pořádnýho dělat je třeba si dát do kupy ten správnej vercajk. A taky pořádnej gel na vlasy. To bez debaty. A tady začíná stavba chrámu! Než začnete něco pořádnýho dělat je třeba si dát do kupy ten správnej vercajk. A taky pořádnej gel na vlasy. To bez debaty. A tady začíná stavba chrámu! Jakej chrám se to na výstavišti v Letňanech rodí? No jednak hodně velkej a hlavně Kolochrám! Tohle nebude jen další stánek, čekejte něco víc. Jakej chrám se to na výstavišti v Letňanech rodí? No jednak hodně velkej a hlavně Kolochrám! Tohle nebude jen další stánek, čekejte něco víc. "Kdybych pánové před vás postavil dvě krabičky od sirek, ale dvě naprosto stejný krabičky, a o jedný z nich vám řekl, že je z USA, tak která by pro vás byla lepší, co?" Samozřejmě ta kolokrámnická. Ale ono je těch rozdílů mezi kolokrámem a ostatními daleko víc. Vyhovuje? Vyhovuje! "Kdybych pánové před vás postavil dvě krabičky od sirek, ale dvě naprosto stejný krabičky, a o jedný z nich vám řekl, že je z USA, tak která by pro vás byla lepší, co?" Samozřejmě ta kolokrámnická. Ale ono je těch rozdílů mezi kolokrámem a ostatními daleko víc. Vyhovuje? Vyhovuje! Taková normální scénka z počátku stavby. Paní Martina s panem Františkem vybalujou rakev. A co jako. Taková normální scénka z počátku stavby. Paní Martina s panem Františkem vybalujou rakev. A co jako. A jsme u toho! Na pana Františka nezbyl gel na vlasy. A to se nemělo stát. Byl úplně bez sebe. Jak dopadla paní Martina? Dozvíte se v dalším snímku. A jsme u toho! Na pana Františka nezbyl gel na vlasy. A to se nemělo stát. Byl úplně bez sebe. Jak dopadla paní Martina? Dozvíte se v dalším snímku. Naštěstí paní Martina jen odpočívá milé děti. Jako doma, jako doma. Stěna ze Svijan a rakvička bez šlehačky. Naštěstí paní Martina jen odpočívá milé děti. Jako doma, jako doma. Stěna ze Svijan a rakvička bez šlehačky. A proto máme nabito ostrejma. A proto máme nabito ostrejma. Vybaleno a jde se stavět. Pěkně od základů. Vybaleno a jde se stavět. Pěkně od základů. Je to boj, ale bude to stát za to! Je to boj, ale bude to stát za to!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies