Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Okem Kolokrámu - Něco mezi? Ano, poloviční tlusťoch ...

Vytvořeno10.02.2016

... původem z italské vísky ...

U nás prostě objednáte ... U nás prostě objednáte ... ... a my se snažíme vše dodat, co nejlépe a k Vaší spokojenosti ... ... a my se snažíme vše dodat, co nejlépe a k Vaší spokojenosti ... ... aneb náš zákazník, náš pán ... ... aneb náš zákazník, náš pán ... ... i když to je odnož sněžného kola ... ... i když to je odnož sněžného kola ... ... má kolesa trošku hubenější ... ... má kolesa trošku hubenější ... ... ale jen trošku, WTB vzorek jistí podporu a jistotu v terénu ... ... ale jen trošku, WTB vzorek jistí podporu a jistotu v terénu ... ... spleť lanek a bovdenů ... ... spleť lanek a bovdenů ... ... dotváří vyladěnost kokpitu ... ... dotváří vyladěnost kokpitu ... ... osazení pro Vaše posazení ... ... osazení pro Vaše posazení ... ... vyladěno do barev celého kola ... ... vyladěno do barev celého kola ... ... ten správný počet převodů ... ... ten správný počet převodů ... ... a zákazníka můžeme ujistit, že je opravdu prvním majitelem v ČR tohoto kola! by Kolokrám ... a zákazníka můžeme ujistit, že je opravdu prvním majitelem v ČR tohoto kola!
by Kolokrám
 

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies