Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Okem Kolokrámu - Překvapivé, táhnou sem další!!

Vytvořeno09.02.2016

... kdo by to byl řekl, že nyní Pinarello ...

Tak, a máme ho tu, červeného krasavce ... Tak, a máme ho tu, červeného krasavce ... ... rámový set se opravdu povedl ... ... rámový set se opravdu povedl ... ... hlavně si Italové opravdu vyhráli s lakováním ... ... hlavně si Italové opravdu vyhráli s lakováním ... ... každé zákoutí rámu je uděláno do posledního detailu, či linky ... ... každé zákoutí rámu je uděláno do posledního detailu, či linky ... ... nikde jsme nenašli náznak nepřesnosti ... ... nikde jsme nenašli náznak nepřesnosti ... ... po dlouhé době jsme oprášili tuto značku ... ... po dlouhé době jsme oprášili tuto značku ... ... rámová sada se již třese do zakázkové stavby :) ... ... rámová sada se již třese do zakázkové stavby :) ... ... elegantní a pro Pinarello klasické prohnutí vidlice ... ... elegantní a pro Pinarello klasické prohnutí vidlice ... ... letecký pohled na budoucí kokpit ... ... letecký pohled na budoucí kokpit ... ... s citem vyřešená sedlovka spolu s detailem na modelové označení ... ... s citem vyřešená sedlovka spolu s detailem na modelové označení ... ... sedlovka jak má být! ... ... sedlovka jak má být! ... ... no, na brzdy se zde taky myslelo :) ... ... no, na brzdy se zde taky myslelo :) ... ... a lanovody? nebo Di2-vody ... ... a lanovody? nebo Di2-vody ... .. nechte se překvapit :) .. nechte se překvapit :).. nechte se překvapit :)  

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies