Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Okem Kolokrámu - Příliv migrantů pokračuje ...

Vytvořeno08.02.2016

... nyní se k nám dostává rodina V1-r ...

... to je ale barvička ... ... to je ale barvička ... ... jedna limitka na přání ... ... jedna limitka na přání ... ... musíme uznat, že se opravdu povedla ... ... musíme uznat, že se opravdu povedla ... ... na vlastní oči z ní až zrak přechází ... ... na vlastní oči z ní až zrak přechází ... ... přes UCI vlak nejede, oštemplováno! ... ... přes UCI vlak nejede, oštemplováno! ... ... prostě Colnago! ... ... prostě Colnago! ... ... celkově opravdu krasavec ... ... celkově opravdu krasavec ... ... nejrůznější zákoutí rámu ... ... nejrůznější zákoutí rámu ... ... a je tu druhý pán na holení ... ... a je tu druhý pán na holení ... ... ve střídmější verzi ... ... ve střídmější verzi ... ... pro jezdce s decentním vnímáním ... ... pro jezdce s decentním vnímáním ... ... tak co? Líbí se Vám? ... ... tak co? Líbí se Vám? ... ... podpis pana Ernesta nesmí chybět ... ... podpis pana Ernesta nesmí chybět ... ... kompletně vše do sebe zapadá ... ... kompletně vše do sebe zapadá ... ... Colnago live! ... Colnago live!  

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies