Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Mallorca 2016 - A máme tu další den v sedle ...

Vytvořeno12.01.2016
... prvních 42 km po boku součástí "křižníkova" expresu, tempo? Pořád kolem 40km/h ... ... prvních 42 km po boku součástí "křižníkova" expresu, tempo? Pořád kolem 40km/h ... ... poté se vagonek Pajky osamostatnil ... ... poté se vagonek Pajky osamostatnil ... ... kola se však nezastavila :) ... ... kola se však nezastavila :) ... ... baráček, jak namalovaný ... ... baráček, jak namalovaný ... ... sluší mu to tam :) ... ... sluší mu to tam :) ... ... je libo mandlovník? Začínají kvést ... ... je libo mandlovník? Začínají kvést ... ... chro, chro :) maj se tu dobře ... ... chro, chro :) maj se tu dobře ... ... a Pajky? No ten taky :) ... ... a Pajky? No ten taky :) ... ... i když je na pokraji svých sil ... ... i když je na pokraji svých sil ... ... zase někdo pustil ten větrnej tunel ... ... zase někdo pustil ten větrnej tunel ... ... Piky je mrtvej! ... ... Piky je mrtvej! ... ... suma sumárum :) ... ... suma sumárum :) ... ... K.O. ... ... K.O. ... ... tak zase zítra :) ... tak zase zítra :)  

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies