Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Zase trochu toho běhu, abychom nevypadli z kolotoče

Vytvořeno11.01.2016
Vánoce a s ním spojený přelom roku jsou o tradicích, jak se můžeme všude dočíst. Mé tradice zahrnují mj. štědrovečerní večeři bez kapra a bramborového salátu (nechápu, jak to může někomu chutnat). Silvestr bez přemíry alkoholu, Nový rok s porcí čočky a hlavně - Běhu okolo Máchova jezera. ... rychle pryč, ať už mě nikdo nevidí :-) ... ... rychle pryč, ať už mě nikdo nevidí :-) ... Jak tomu bývá posledních pár let, zima si bohužel dává na čas a většinou sněhová nadílka přichází zrovna na přelomu roku. Nejinak tomu bylo i letos. Pro závod to znamená, že skoro polovina se běží po uježděné ledové vrstvě sněho-ledu, což není úplně ideální. Letos bohužel nepřijel Honza Kreisinger, sice závod s ním je jako hra kočky s myší, v teplákách a tričku, bez viditelné námahy vždy před Splavy lehce natáhnul krok a byl fuč. Na druhou stranu člověk nemusel řešit, jak rychle poběží, „stačilo“ držet se tepláků a to co nejdéle. Letos se nic takového nekonalo, takže bylo potřeba se o tempo postarat sám. Proto, jak velí tradice, běžím od startu naplno, a pak už jen postupně zrychluju. Na tuto taktiku nikdo ze startovního pole nepřistoupil, takže již po cca 100 m :-) jsem sám a 12.5 km přede mnou. Nohy mi šly celkem lehce, krize žádná nepřišla, takže po 43 minutách osamoceného běhu s pocitem dobře odvedené práce protínám cílovou pásku. Příjemný „otvírák“ sezóny je za mnou … ... Jirka skoro v cíli :-). ... Jirka skoro v cíli :-). Jirka Říha taky zabojoval, a na to, že - jak tvrdí - se chodí občas proběhnout, tak výsledný čas pod 4 min/km a celkové 6. místo je perfektní. Hlavně letos nemusel po závodě na injekci, záda to vydržela :-). Váš Rychlonožka

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies